Efsane film serileri arasında adını altın harflerle yazdıran Matrix Yeni bölümü ile tekrardan izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Matrix dördüncü bölümüne ilişkin, The Matrix Resurrections'tan ilk posteri yayınlandı. Büyük bir merakla beklenenÜnlü film, 24 Aralık 2021 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak. The Matrix'in 4. filmi , The Matrix Resurrections'a ilişkin merak edilen detaylar ise haberimizde, 18 yıl aranın ardından yayınlanacak olan film şimdiden sevenlerini heyecanlandırmayı başardı.

1999 yılında sinemada  yayınlanan ve film, tarihine farklı bir bakış kazandıran The Matrix ve 2003 yılında arka arkaya vizyona giren The Matrix Reloaded ve The Matrix Revolutions'ın devam filmi olan The Matrix Resurrections’ı  yıllar sonra izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. The Matrix 18 yılın sonra Neo ve Trinity'nin geri dönüşünü müjdesini veriyor

Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi

Nefes Kesen Macera İzleyiciyi Bekliyor

Lana Wachowski'nin tek başına yönettiği ve senaryosunu David Mitchell ve Aleksandar Hemon'la ile beraber kaleme aldığı film, Neo'nun kafasında yer alan bazı soru işaretlerini bulma çabası ile başlıyor. Matrix’in  yayınlanacak olan yeni filmi de en az  önceki film kadarr zengin,  görsel tercihlerin olduğu  bilgisi mevcut. 18 Aralık tarihinde yayınlanacak olan The Matrix’in 4. filmi senaryo ve aksiyon sahneleriyle dolu olacak. Yayınlanan posterde, Neo ve Trinity başta olmak üzere, yeni filmin ön planında yer alan karakterler  yer alacak..

Ünlü İsimler Tekrardan Bir Arada

Orijinal filmlerde  birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmde, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson gibi isimler tekrardan izleyicilerin karşısına çıkacak. The Matrix Resurrections'un  oyuncu kadrosuna yeni eklenen isimler arasında Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hollman, Jonathan Groff, Christina Ricci ve Priyanka Chopra Jonasyer alıyor. Film, 24 Aralık 2021 tarihinde vizyonda olacak.