Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri filmi vizyona giriyor.

9 yıl aradan sonra serinin 3. filmi Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri vizyona giriyor.

Ersoy Güler'in yönettiği Sağ Salim 3 kadrosunda  Toygan Avanoğlu, Hüseyin Avni Danyal ve Pelin Orhuner başrol oynuyor. SAğ Salim 3 filmi 22 aralık cuma günü vizyona giriyor.

Bursa Bülbülü filmi FOX TV'de yayınlanıyor Bursa Bülbülü filmi FOX TV'de yayınlanıyor

Oyuncu kadrosunda Nursel Köse, Anıl Çelik, Özkan Ayalp, Halil İbrahim Kurum, İnan Yılmaz, Murat Kocacık, Zeynep Günör, Fatih Akkaya ve Cezmi Baskın'ın da yer aldığı dizinin konusu belli oldu.

Sağ Salim 3 konusu ne?

İnsanlardan ve yollardan uzak bir kasabada tek başına yaşayan Salim'in hayatı, muhtarın elinde bir mektup ve sürprizle gelmesiyle bambaşka bir hal alır. Salim'in yıllar önce yalnızlığından yakındığı bir mektup yazması üzerine muhtar, onu hayat arkadaşı olsun diye kimsesiz bir kız olan Salime ile baş göz etmeye karar verir. Onlar kendi aralarında düğün yapıp hayatlarına mutlu bir şekilde devam etmeyi düşünürlerken muhtar bir kaza sonucu hayatını kaybeder. Defin işlemleri için Salim ve Salime yola çıkarken onların bilmediği, intikam peşinde olan damatların Salime'nin izinde olduğudur. Aynı zamanda Salime ile dolandırıcılık yapan Vahit de onu aramaktadır. Kasabaya geldiklerinde gördükleri ilanlarda arandıklarını öğrenen Salim ile Salime, kasabada bir gece konakladıktan sonra şehirler arası yola çıkıp, peşlerine düşenlerden kaçmaya çalışır.

Sağ Salim 3 afişi yayınlandı!