Zaman zaman evlerimizde ailelerimizle bir araya gelerek izleyecek filmler ararız. F

Fakat bu filmlerden birçoğu hem aile ile izlenemeyecek filmlerden olabilir hem de tamamen bir zaman kaybı. Günümüzde binlerce film arasından en iyi animasyon filmlerini bu listede sizin için derledik. Hoşunuza giden filmleri ailenizle gönül rahatlığıyla izleyebilir, aile ortamınızı keyifli zamana dönüştürebilirsiniz.     

ENKANTO: SİHİRLİ DÜNYA  

Kolombiya dağlarının ardında gizlenmiş bir yerde olan Encanto, masal ve destansı yaşamlarıyla; büyüler, süper güçler kullanan bir gurup insanı anlatır. Bu insanların her biri eşsiz yeteneklere sahip olmakla beraber aralarından yalnızca biri sıradan bir insandır. Mirable, herkesin eşsiz yeteneklere sahip olduğu Encanto’da hiçbir yeteneği veya özel gücü olmayan tek kişidir. Ancak sıradan birisi olan Mirable, Enkanto’yu çevreleyen büyünün tehlikelerle dolu olduğunu ve insanların tek umudu olduğunu fark edecektir. 

ARABALAR SERİSİ 

Pixar’ın tüm dünyada sevilen film serisi olan arabalar serisi, tartışmasız aile ile izlenebilecek en keyifli filmlerden bir tanesidir. Kendinden emin ev bir o kadar da egolu olan Şimşek McQueen, katıldığı yarışlarda üst üste başarılar kazanarak ün ve şöhretin basamaklarını üçer beşer tırmanmakta; onu izleyen fan kitlesini kendine hayran bırakmaktadır. İlerleyen zamanlarda karakterimizin geçirdiği evrim neticesinde; dostluk, arkadaşlık, aile gibi değerlerin öne çıkarılarak izleyiciğe sunulduğuna şahit oluyoruz. Arabalar serisi içerisinde bulunan bolca mizah ve arkadaşlık ile, ailenizle mutlaka izlemeniz gereken animasyon film serilerinden biri.  

EJDERHANI NASIL EĞİTİRSİN SERİSİ 

Vikingler ile ejderhalar arasında asırlardır süren savaşa tanıklık ettiğimiz Berk adasında, Vikingler amansız mücadelelere girişerek ejderhaları öldürüyor; ejderhalar ortalığı kasıp kavuruyorken baş kahramanımız olan hıçkırık efsanelerde geçen bir ejderhayı yaralar. Ejderhayı tam öldürmek için yanına ulaştığında onu öldürmekten vaz geçer. Ejderhayı yaraladığını ve bu sebepten onun uçamadığını fark eden hıçkırık, onu iyileştirmeye ve eğitmeye karar verir. Peki Vikingler ile ejderhalar arasında asırlardır süren kanlı savaş, ejderhaları eğiterek son bulacak mı? Ejderhanı nasıl eğitirsin(How to train your dragon ) aile ile mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yerini almaktadır. 

BUZ DEVRİ SERİSİ 

Buzul çağının başlayıp tüm dünyayı etkisi altına aldığı dünya; ıssız, korkunç ve bir o kadar da tehlike barındırmaktadır. Bu zorlu dünyada hayatta kalmak için türlü yollara başvuran hayvanlar arasında tüylü bir mamut, dişli bir kaplan ve bir tembel hayvanın yolları kesişerek kader ağına düşmüşlerdir. Beraber hareket eden bu birbirlerine oldukça zıt 3 hayvan, yolda buldukları bir insan bebeğini ailelerine ulaştırmak için büyük bir yolculuğa çıkıyorlar. Özellikle mizahi ögelerin bolca bulunduğu ve herhangi bir şekilde olumsuz tarafının olmayışından ötürü Buz Devri, kesinlikle aile ile izlenebilecek en iyi animasyon filmlerinin başında gelmektedir. 

Bursa Bülbülü filmi FOX TV'de yayınlanıyor Bursa Bülbülü filmi FOX TV'de yayınlanıyor