Hakan Evrensel son zamanlarda dikkat çekici yazarlardan bir tanesidir.

Özellikle Güneydoğu'da terör ile zorlu mücadele vermiş olan orada görevde yer alan askerlerin hikayesini konu ettiği eserleri ile dikkatleri üzerine toplayan Hakan Evrensel’in Yolun açık olsun isimli yapımı ile Netflix’te film olarak ekranlara gelmişti. 

Ekranlarda olduğu anda izleyicilerden büyük bir ilgi gören Yolun Açık Olsun filmi hayranlarından tam not aldı. Başarılı olan yazarın bir başka eseri ise Yer Eksi İkide filmi olmaya hazırlık aşamasında.

Hakan Evrensel ‘den Yeni Bir Film

Hakan Evrensel ‘in kaleme almış olduğu Yer Eksi İkide adlı roman sinema filmi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 3 farklı bireyin yaşam hikayesi konu olacak. 

Ekranlara gelecek bu 3 farklı kişinin yaşam hikayesinin anlatılmış olduğu kitaptan uyarlaması yapılan filmde bir gazeteci yöre halkından bir genç ile karakol bünyesinde görev yapan komutanın yaşam hikayelerinin terör olayları ile ne şekilde kesişmiş olduğu konu edilmiş durumdadır.

Yer Eksi İkide Filminin Başrol Oyuncuları

Ekranlara gelmeye hazırlanan Yer Eksi İkide filminin başrol oyuncuları olarak Murat Yıldırım ile Bestemsu Özdemir paylaşılacağı söyleniyor. Murat Yıldırım ile Bestemsu Özdemir'in başrolü paylaşacağı Yer Eksi İkide film setinden başarılı bir performans bekleniyor. 

Murat Yıldırım Show TV'de ekrana gelmiş olan Aziz dizisi ile sezon finali yapar yapmaz soluğu yeni ekranlara gelecek olan Yer Eksi İkide film setinde almış oldu. Filmin kısa süre evvel başlamış olan çekimleri son hız verilmiş şekilde devam ediyor. 

Neşet Ertaş Filmi Vasiyet Çıkmazından Geçti mi? Neşet Ertaş Filmi Vasiyet Çıkmazından Geçti mi?

Hikâyede konu olan 4 gün içinde yaşanmış olaylar ele alınacak. Çok büyük bir trajedinin merkezinde kalmış olan 3 farklı karakterin hikayesinin yer almış olduğu filmde Murat Yıldırım karakolda görevli olan komutan Tayfun yüzbaşıya hayat vermiş olacak. 

Ekranlarda yüzbaşı görevinde olarak göreceğimiz Murat Yıldırım farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Film senaryosu da kitabın yazarı olan Hakan Evrensel'e ait olacağı belirtildi. Yer Eksi İkide Murat Yıldırım ile beraber Şahin Kendirci, Bestemsu Özdemir, Cezmi Baskın gibi ünlü isimler ve kadroda yer alacak. Bu başarılı olan isimlerin beraberinde İlker Aksun, Eren Hacı Salihoğlu, Burak Sergen ve beraberinde Bulut Akkale'de kadro içinde dahil olan isimlerden.

Yer Eksi İkide Filmi Yakın Zamanda Ekranlarda

Yine Hakan Evrensel'in aynı isimde olan kitabından uyarlanmış ve Engin Akyürek'i uzun bir süre sonra hayranları ile kavuşturmuş olan Yolun Açık Olsun filmi 23 Mayıs netflix'te gösterime girerek izleyici ile buluşmuştur. Kısa sürede çok fazla izlenme rakamlarına ulaşılmış olan filmin Netflix’in dünya sıralamasında da isminden söz ettirerek sıralamada yer almıştı. 

Bahsi geçen filmde Engin Yürek'e eşlik eden isim Tolga Sarıtaş olmuştu. Oldukça başarılı bir kadro ile ekranlara gelecek olan Yer Eksi İkide filmi şimdiden film severlerin merak konusu oldu. Yer Eksi İkide filminin kadrosunda yer alan Murat Yıldırım ile Bestemsu Özdemir başrol oyuncuları olarak ekranlarda olacak. 
Murat Yıldırım ile Bestemsu Özdemir'e eşlik edecek diğer ünlü isimler ise Şahin Kendirci, İlker Aksun, Eren Hacı Salihoğlu, Burak Sergen, Cezmi Baskı ve Bulut Akkale gibi yüksek performans gösteren isimler de bulunuyor. 

Yakın bir zamanda netflix ekranlarında gösterime girecek olan Yer Eksi İkide filminin konusu ise bir trajedinin ortasında kalmış bulunan 3 karakterin farklı farklı hikayesinin ekranlara yansıtılacağı belirtiliyor.