Yalnız Kurt isimli yeni ATV dizisi şimdiden bir hayli ilgi çekmeyi başardı. Yeni dizi izleyicilerin de dikkatini çekiyor.

İlk olarak bir Osman Sınav projesi olması ile beraber yeni yapıma ilgi büyük, izleyicilerin fazlasıyla ilgi gösterdiği Yalnız Kurt dizisi, bir aksiyon dizisi olacak.

Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği diziyi öne çıkartan bir başka detay ise geçtiğimiz sezon Ramo dizisi ile ortalığı ayağa kaldıran ünlü yönetmen Yalnız Kurt dizisinde de yeteneklerini sergileyecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden değerli isimler bir araya geldi. Başarılı oyuncu Cihan Ünal ile sevilen oyuncular arasında yer alan Hasan Denizyaran daha önce dizi kadrosunda yer alacak olan netleşen isimlerden olmuştu. Diziye yeni oyuncular da eklendi ve kadroya birbirinden Değerli isimler dahil oldu. Kadroya yeni eklenen oyuncular arasında yer aldığı öğrenilen; Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin, Deniz Evin ve Murat Han bir araya geldi.

Birbirinden iddialı isimler ve karakter yaratma konusunda  iddialı olduğu öğrenilen dizi, kadrosu ile Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonda çok ilgi çekmesi bekleniyor.

Dizinin gizemli ve sıra dışı hikayesi izleyenleri çok etkileyecek bir hikayesi bulunuyor. Yalnız Kurt yaşadığımız dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutabilecek hikaye olarak  izleyicilerin karşısına geliyor.

Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatacak olan dizide, günümüz dünyasının perde arkasında dönen oyunları ve  birçok oyunun detaylarını görebileceksiniz.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşürmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtası ile bir ülkenin iç ve dış işlerini  karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar bu dizinin senaryosuna dahil edildi.