Umut Evirgen'in yazıp yönettiği Kimya filminin tanıtımı yayınlandı. Kimya filmi konusu ne? Kimya filmi nereden izlenir? Kimya filmi oyuncuları kim?

Umut Evirgen'in yazıp yönettiği ikinci uzun metrajlı filmi olan Kimya filminin teaserı yayınlandı. 

37. Varşova Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacağı Kimya filmi İrem Sak'ın paylaşımı ile merak edildi. 

Kimya adlı film "Bir başkasının İstanbul'unda gezmek…" mottosuyla duyurusu yapıldı. Kimya filmi festival yolunda. 

Adını sıklıkla magazinde duyduğumuz Umut Evirgen bu sefer çektiği festival filmiyle gündeme geldi. Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi isimlerle yaşadığı aşkla adından söz ettiren Umut Evirgen'in ikinci filmi Kimya ilk fragmanı yayınlandı.

Daha önce de ilk uzun metraj filmi olan "Ben Bir Denizim" ile festivallerde yarışan Umut Evirgen ikinci uzun metrajlı filmi Kimya ile yeniden festivallerde adından söz ettirecek.

Senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği ikinci uzun metrajı "Kimya" adlı film 37. Varşova Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmak için hazırlanıyor.

Kimya filmi 37. Varşova Film Festivali'nde "Competition 1-2" bölümünde yarışacak.

KİMYA FİLMİ KONUSU NE?

Kima filminde fiziksel olarak iç içe geçmiş mekanlarda bulunan 50'li yaşlarında beyaz yakalı bir adam ve 20'li yaşlardaki bir kızın beraber geçirdikleri saatleri, yalnızlıklarını anlatıyor.

KİMYA FİLMİ OYUNCU KADROSU

Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi

Melankolik bir dili olan filmde Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş'ı yanı sıra İrem Sak, Necip Memili, Alican Yücesoy, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan, Esra Ruşan ve Gürberk Polat yer alıyor.

Kimya filminin müziklerini ise Korhan Futacı yapıyor.