Yapmış olduğu ilkler ve projeler ile adından her daim söz ettiren Kanal D Dijital, şimdi de bir yeniliğe daha imza attı.

Kanal D ekranlarında “Ekranda Moda” uygulamasını kullanıcılarının beğenisine sunuyor. İzleyiciler, Kanal D ekranında  izlemiş oldukları yapımlara ait olan ürünleri internet sitesinden rahatça erişebilecek,  bu özellik ile birlikte izleyiciler Kanal D ekranlarında görmüş oldukları ürünleri bir kaç tık ile kolayca satın alabilecek. Elbiseden kahve fincanına kadar geniş bir ürün yelpazesi ile yakın zamanda izleyicilerin beğenisine sunulacak. Ekran Moda ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

İnternet sitesinde bulunan “Ekranda Moda” özelliği izleyiciler için geliştirildi. Ekranda Moda ayrıca,  izleyicilerin severek izledikleri Kanal D dizileri gerekse  Kanal D ekranlarında yayınlanan programlarında yer alan bütün ürünleri kapsadığı için bir televizyon dünyasında bir  “ilk” olma özelliği de taşıyor. “Ekranda Moda “ özelliği ile izleyiciler, Kanal D ekranlarında görerek beğendikleri ancak bir türlü markasını veya modelini  bilmedikleri ürünleri kolay bir şekilde ulaşabilecekler.  

İzleyiciler hem Kanal D ekranlarında  yayınlanan programları ve  dizileri izlerken  aynı zamanda alışverişte  yapabilecekler. İzleyiciler sadece Kanal D  ekranlarını izlemekle kalmayıp aynı zamanda, dizi veya programlardaki oyuncuların giyindikleri yada kullandıkları ürünleri Kanal D internet sitesi, toplumsal medya kanalları ve Ekranda Moda mobil uygulaması üstünden kolaylıkla beğendikleri ürünü kolaylıkla satın alabilecekler 

Etiketli ürünlere, kanald.com.tr/ dizi kategorisi altında isteğe bağlı kolaylıkla alışveriş yapabilecekleri.  Video Player’da “Ekranda Moda”  özelliğini açarak  erişebiliyor. Aynı zamanda toplumsal medya kanalları ve ”Ekranda Moda” mobil uygulaması üzerinden de hızlı erişim sağlayarak, rahatlıkla satın alabiliyor.

Elbiseden kahve fincanına kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan ve açılan koleksiyonlarla sevilen tarzları bir araya getiren Ekranda Moda, kullanıcı dostu özellikleriyle de bütün dikkatleri üzerine çekiyor.