Merakla beklenen House Of Gucci filminin afişi yayınlandı. House Of Gucci filmi konusu ne? House Of Gucci oyuncuları kim? House Of Gucci ne zaman vizyona giriyor? House Of Gucci nereden izlenir?

Yıldızlar geçidi olan House Of Gucci filmi merak edildi. House Of Gucci filmi Netflix'te mi yayınlanacak yoksa sinemada mı? House Of Gucci gerçek hikayesi ne?

Bu senenin en çok konuşulan filmi House Of Gucci olacak gibi duruyor. Yıldız isimlerin kadrosunda yer aldığı Gucci cinayetinin anlatıldığı House Of Gucci filmi merakla bekleniyor. 

House Of Gucci afişinin de sosyal medyada yayılması üzerine House Of Gucci filminin konusu merak edild. House Of Gucci oyuncu kadrosunda kimler var? House Of Gucci filminin konusu ne? House Of Gucci filmi ne zaman vizyona girecek? House Of Gucci vizyon tarihi ne?

House Of Gucci Filmi Oyuncuları

0x0-1615540221532

Ridley Scott imzalı House Of Gucci filminin kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek, Camille Cottin, Jack Huston, Tom Ford gibi isimler yer alıyor. Yıldızlar geçidinin yer aldığı House of Gucci filmi merakla bekleniyor.

Meryem Uzerli’ den Şaşırtan Film Müjdesi Meryem Uzerli’ den Şaşırtan Film Müjdesi

House Of Gucci Ne Zaman Vizyona Girecek?

House Of Gucci filmi ABD'de 24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek. Türkiye'de ise 

House Of Gucci Filmi Konusu Ne?

1995 yılında ünlü modacı Maurizio Gucci'nin öldürülmesinin anlatıldığı filmde, Gucci ailesinin hikayesi ele alınıyor. Maurizio Gucci'nin eski karısı Patrizia Reggiani kocasını öldürmek için kiralık katil tuttuğu Gucci cinayetinin anlatıldığı filmde Maurizio Gucci'ye Adam Driver, ona suikastı gerçekleştiren katili tutan eski karısı Patrizia Reggiani'yi ise Lady Gaga canlandırıyor.