Kanal D'de ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinde Özge Özder'in canlandırdığı Derya karakterinin dekoltesinin sansürlendiği görüldü.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geldi. 

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi 2. sezon ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan, BBC'nin İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi yeni sezonunda sosyal medyada yeniden gündem olmayı başardı.

Seyircisine yine ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizisi yeni sezon yeni bölümü bir skandalla gündeme geldi. Dizide sansür uygulandı.

Sadakatsiz dizisi Bahar'ın düğünü ile başladı. Bahar'ın düğünü için Edirne'ye gelen Asya yolda kaza yaptı. Düğüne son anda yetişen Asya için bu geliş yine hayatını alt üst edecekti.

Sadakatsiz dizisinin ekranla gelen yeni sezon ilk bölümünde uygulanan sansür sosyal medyaya damga vurdu. Sadakatsiz dizisinde Bahar'ın düğününe gelen Derya karakterinin dekoltesine sansür uygulandı.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Özge Özder'in canlandırdığı Derya karakterinin kıyafet dekoltesine dekolte uygulanması sosyal medyada gündem oldu. 

Sosyal medya kullanıcıları "Dekolteye sansür mü uygulandı?" diyerek duruma tepki gösterdi.