Disney Plus için yapılacak olan Ru isimli diziye hazırlanan Meryem Uzerli sevenlerine güzel haberler verdi.

Ru dizisi için çocukları ile birlikte Urla'ya yerleşen Uzerli, Reyan karakteri için heyecanlı olduğunu söyledi. Ru, Reyan'ın kendisinden yaşça küçük biriyle yaşadığı yasak ilişkiyi konu alıyor. Uzerli'nin partneri hala belli değil. Mert Yazıcıoğlu olduğu konuşulmaktaydı ancak Yazıcıoğlu projeden çekildi. Almanya'da uzun süredir yaşayan Uzerli, Ru dizisi için Türkiye'ye geldi. Katıldığı Sinema Söyleşisinde de sinema filmlerindeki gişe hasılatının kendisini etkilemediğini söyledi. 

Gişe hasılatının yalnızca yapımcıyı etkilediğini ama oyuncuların parasını her türlü yapımcıdan aldığı için filmin elde ettiği paranın onun için değersiz olduğunu belirtti. Bu sözlerinin ardından da birinin hayatını oynamak heyecanlı olsa da önceliğinin kendi hayatını oynamak olduğu haberini paylaştı. Bu konuda anlaşma yapıldığını duyurması hayranları için çok heyecanlı bir haber oldu. Böylece Meryem Uzerli'nin hayatının bir film yapılacağı kesinleşmiş oldu.

Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri 22 Aralık'ta sinemalarda! Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri 22 Aralık'ta sinemalarda!

Meryem  Uzerli Kimdir?

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 Almanya doğumludur. Annesi Alman, babası Türk'tür. Kassel şehrinde dünyaya gelse de ilerleyen yaşlarda Hamburg şehrine yerleşmişlerdir. Hamburg'ta da oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Eğitimin ardından da Almanya'da birçok dizide ve filmde rol almıştır. Türkçe ve Almanca anadili olsa da İngilizceyi de çok iyi bilen Uzerli, genç yaşından itibaren önemli projelerde yer almıştır. Meryem Uzerli'nin Türkiye'deki kariyerinin başlangıcı ise Muhteşem Yüzyıl dizisiyle olmuştur. 

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve Meral Okay'ın da senaryosunu yazdığı Muhteşem Yüzyıl dizisi Hürrem Sultan karakteri için yüzlerce oyuncu arasından seçim yapılmıştır. Sonuçta ise Uzerli, rol için uygun görülüp Almanya'dan çağırılmıştır. 2011 yılında başlayan dizi Türkiye'de çok büyük bir ilgiyle takip edilmiştir. Buna paralel olarak da Uzerli'nin Türkiye'de tanınırlığı ve hayranları artmıştır. Uzerli, Hürrem Sultan oyunculuğuyla iki kez en iyi kadın oyuncu ve bir kez de TV Yıldızları Özel Ödülü'nü kazanmıştır. 2012 yılında da dünyaca ünlü saç bakım markasının reklam yüzü olmuştur.
 Reklam için seslendirdiği şarkılar ve sempatik tavrıyla herkes tarafından çok beğenilmiştir. Meryem Uzerli başarılı dizi oyunculuğunun ardından 2016 yılında Annemin Yarası filminde oynamıştır. Filmde Ozan Güven, Okan Yalabık ve Belçim Bilgin gibi ünlü oyuncular da yer almıştır. Gecenin Kraliçesi, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Cingöz Recai, Öteki Taraf, Kovan gibi önemli yapımlarda da başarılı oyunculuklar sergilemiştir.

Meryem Uzerli'nin Özel Hayatı

2011'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından sıkça söz ettiren Uzerli, diziden ayrılmasıyla da ülke gündemine oturmuştur. Çünkü Uzerli, dizi devam ederken tükenmişlik sendromuna yakalanıp diziden ayrılmak zorunda kalmıştır. Dizide ise birkaç bölüm oyuncu arayışı sürmüştür. Meryem Uzerli'nin yerine de Hürrem Sultan'ı Vahide Perçin canlandırmıştır. 

Uzerli, 2013 yılında Türkiye'den ayrıldıktan sonra da o dönemki erkek arkadaşı olan Can Ateş'in kendisini aldattığını öğrenmiştir. Bu nedenle Can Ateş'ten ayrılmıştır. Bu olaylardan sonra da hamile olduğunu açıklamış ve tek başına kızı Lara'yı 2014 yılında dünyaya getirmiştir. Yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen kızını mutlu bir şekilde büyütmüştür. 

Uzerli, 3 Eylül 2020'de de ikinci kez hamile olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından doğum yaptığını öğrenen hayranları büyük destekçisi oldu. Yeni doğan bebeğinin adını da Lily Koi olduğunu açıklamıştır. Uzerli son filmi Ru'yu kabul edene kadar Almanya Berlin'de yaşamaktaydı. Ancak yeni projesi için Türkiye'de Urla'ya yerleşmiş. Şu anda ailesi ile birlikte Urla'da kalmakta ve çekimler boyunca da orada kalacağı düşünülmekte.