Ülkemizdeki adı ile Hayalet Avcıları Öteki Dünya “Ghostbusters: Afterlife” $44 milyon hasılata ulaştı. Hayalet Avcıları Öteki Dünya hakkındaki haberler neler? Konusu nedir?

2016 yapımı Ghostbusters'ın olumsuz eleştirileri ve gişelerde yaşadığı başarısızlığın ardından serinin yeni filmi için hazırlığına başlanmıştı.

Yönetmenliğini Jason Reitman yaptığı Ivan Reitman yapımcılığında olan filmin senaryosu Gil Kenan ve Jason Reitman tarafından kaleme alınmıştı. ABD'de 30-35 Milyon Dolar bir açılış hasılatı beklenen film 44 Milyon Dolar hasılat ile hem beklentilerin çok üstüne çıkmış oldu hem de ABD gişelerine zirveden giriş yaptı.

83

Ghostbusters: Afterlife’ın en yakın takipçisi Eternals ise 10,83 Milyon Dolar’da kaldı. Toplamda 60 Milyon Dolara ulaşan gişe hasılatı Sony’nin sonraki filmleri çekmesini de garantilemiş oldu.

Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi

İzleyiciler tarafından olumlu ve olumsuz olmak üzere çok farklı yorumlar alan film gişede ise ciddi bir başarı sağlamış oldu.

Beklenmedik bu başarısı ile yılın en iyi çıkış yapan 5. Filmi olan Ghostbusters: Afterlife oyuncu kadrosunda ise Carrie Coon, Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd, Logan Kim, Celeste O'Connor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, Annie Potts, Oliver Cooper, Bokeem Woodbine,Marlon Kazadi, Sidney Mae, Tracy Letts yer alıyor.

84

Hayalet avcılarının 4.Filmi niteliğindeki yapım Covid-19 sebebi ile gösterim tarihinde üç defa erteleme almıştı.