Sarp Akkaya’nın başarılı oyunculuğu ve konusu ile merak edilen Netflix yapımı film 19 Kasım itibari ile gösterime girdi ve büyük bir beğeni topladı. Sarp Akkaya yeni filmi ne? Konusu ne?

Son yılların en beğenilen filmleri arasında olan, hatta uyarlamasından daha başarılı bir yapım olarak nitelendirilen harika film 7.Koğuştaki Mucize’nin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, bu defa “Beni Çok Sev” filmi ile hem yazıp hem yönettiği bir filmde çıkıyor karşımıza.

Beni-Cok-Sev-Filmi

14 yıldır hapishanede olan bir baba bebekliğinden beri görmediği kızını ziyaret için bir günlüğüne izin alır. Kızı ise babasını öldü bilmektedir. Babanın Konya Kapalı Ceza Evinden Antalya’ya olan yolculuğunda ise kendisine emekliliğine gün sayan bir gardiyan refakat etmektedir. Bu ziyaret beklenmedik bir sırrın ortaya çıkması ile yaşadıkları hayatı kökünden değiştirecektir.

Kaybedenler Kulübü, Kuzey Güney, Bodrum Masalı, Sıfır Noktası gibi dizi ve filmlerin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin son olarak en harika imzasını 2019 yılının en çok izlenen filmi ve Türkiye’nin yabancı film dalı adayı 7.Koğuştaki Mucize ile atmıştı. Usta yönetmenin merakla beklenen Atatürk Filmi gündemdeyken kendisinden yine başarılı bir film olan “Beni Çok Sev” filmi ekranlara gelmiş oldu.

netflix-filmi-beni-cok-sev-yayinlandi141753_1

Gabriel García Márquez’in Kırmızı Pazartesi adlı eserini gündeme getiren “Beni Çok Sev” filmi oyuncu kadrosunda usta oyuncu Sarp Akkaya ve Ercan Kesal’ın yanı sıra Songül Öden, Füsun Demirel, Güner Özkul, Ushan Çakır, Aleyna Özgeçen, Serpil Özcan gibi başarılı isimleri bulunduruyor.

“Beni Çok Sev” filminin oyuncu kadrosu öylesine özenle ve doğru seçilmiş ki. Bu kadar hassasiyet ve dram içeren bir yapımda senaryo ile karakterler oyuncuların içinde erimiş gibi.

beni-cok-sev-film-yorumlari-ve-eksi-sozluk-tepkileri

Filmde yer alan baba karakterinin ihtiyacı olan naifliği, sevgi muhtaçlığını, hassasiyeti Sarp Akkaya’dan başkası veremezdi diyorsunuz. Ayrıca Ercan Kesal’ın muhteşem oyunculuğu malum ama burada canlandırğı gardiyan karakterinin vicdanı ile geleceği arasına sıkışmışlığı zaten Ercan Kesal’ın yüzüne doğal olarak gelmiş sanki. Yani oyuncular oyunculuklarını konuştururken hikâyenin tam içine girmiş ve oraya çok ama çok yakışmışlar.

Ailecek izlenebilelecek en iyi animasyon filmleri Ailecek izlenebilelecek en iyi animasyon filmleri

Mehmet Ada Öztekin kalitesi ile, hassas bir hikâye ve usta oyunculuklar bir araya gelince ortaya gerçekten çok samimi çok içimizden çok doğal çok insani bir hikâye ve sonucunda harika bir yapım çıkmış. Bize sadece iyi seyirler demek düşüyor.