Yılmaz Erdoğan'ın Netflix için çektiği film Kin konusu ile merak uyandırdı. Kin filmi konusu ne? Kin filmi oyuncuları kim? Kin filmi nereden izlenir?

Netflix yine adından söz ettirecek bir Türk filmi ile gündeme geldi. Yılmaz Erdoğan imzalı Kin adlı sinema filmi konusu ile büyük ilgi çekti.

Dünyanın en çok izlenen dijital dizi film izleme platformu olan Netflix yeni bir Türk filmi ile adından söz ettirecek. Başarılı yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan imzalı Kin adlı film hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi uyandırdı. 

Türkan Derya'nın yönetmenliğini üstlendiği Kin adlı filmin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ilgi çekti. Güney Kore filmi The Grudge'dan uyarlanan Kin adlı filmin senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan yazdı.

KİN OYUNCU KADROSU

Kin adlıu filmin zengin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın ve Cem Yiğit Üzümoğlu gibi isimler yer alıyor.

Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi Yeni Film Ekranlara Gelmek Üzere! Hem De Bomba Gibi Senaristi İse Yolun Açık Olsun ‘un Filminin Senaristi

KİN FİLMİNİN KONUSU NE

Başkomiser Harun mesleğinin zirvesindedir. Mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra arkadaşlarıyla kutlamaya giden Harun terfi beklerken o geceden sonra başına inanılmaz olaylar gelecektir. Harun o gece kutlamadan dönerken bindiği taksinin şoförünün saldırısına uğrar. Nefsi müdafa sonucunda taksiciyi öldüren Harun ertesi sabah hem kaçan hem kovalayan olmak zorundadır. Bu arada Harun bulduğu ipuçları ile olay dahada karmaşık bir hale gelecektir..

Kin filmi ne zaman yayınlanacak? Kin filmi nereden izlenir?

KİN adlı Netflix filmi 8 Ekim'de seyirciyle buluşacak. Kin flimini Netflix'te izleyebilirsiniz.