Fox tv'nin sevilen dizisi Son Yaz'ın Selçuk Taşkın'ı Arif Pişkin merakla beklenen Bergen filmine dahil oldu!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Son Yaz'dan Bergen filmine transfer haberi geldi!

Aile Arasında 2 filmi geliyor! Aile Arasında 2 filmi geliyor!

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisi reytinglerde düşüşünü sürdürürken dizinin usta ismi Bergen filmine transfer oldu.

Eşi olan kişi tarafından yüzüne kezzap atılan, ardından kurşun yağmuruna tutulan şarkıcı Bergen'in hayatının anlatılacağı sinema filminin geçtiğimiz günlerde okuma provası gerçekleşmişti. Filmde Bergen'i Farah Zeynep Abdullah, Bergen'in kocasına ise Erdal Beşikçioğlu hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Caner Alper ile Mehmet Binay'ın oturacağı kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Damla Cercisoğlu, Çağdaş Tekin, Nergis Öztürk ve Ahmet Kayakesen gibi oyuncuların yer aldığı Bergen filmine bir isim daha katıldı. 

Bergen filmine Son Yaz dizisinde Akgün Gökalp Taşkın'ın babası Selçuk Taşkın'ı canlandıran Arif Pişkin dahil oldu. Arif Pişkin dizide Bergen'in babasına hayat verecek.

ARİF PİŞKİN KİMDİR?

1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Mezun olduğu konservatuvarda öğretim görevlisi olarak uzun yıllar çalışan Arif Pişkin hala oyunculuk eğitimi vermektedir.

Arif Pişkin'in Oynadığı Film ve Diziler

A-ay

Ölürayak

Kurtuluş

Yaban

Köprü

Gece Sesleri

Kurtlar Vadisi Pusu

Kolej Günlüğü

Mor Menekşeler

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Güllerin Savaşı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Her Şey Seninle Güzel

Dip

Payitaht-Abdülhamid 

Son Yaz