Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım gerçek adı ne? Yiğit Kirazcı kimdir? Yiğit Kirazcı nereli? Yiğit Kirazcı kaç yaşında? Yiğit Kirazcı sevgilisi kim? Yiğit Kirazcı hangi dizilerde oynadı?

Fox Tv'nin yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey Salı günleri zorlu reyting yarışına giriş yaptı. 

İngiliz yapımı The Split dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başarılı bir izlenim çizdi. Güçlü kadrosu ile ilgi uyandıran Evlilik Hakkında Her Şey dizis karkaterleri de merak konusu oldu.

Birbirinden güçlü kendi ayakları üzerinde duran 4 avukat kadın üzerinden evlilik, boşanma, sadakat, aile ve boşanma davalarındaki kirli hukuk savaşını gözler önüne seren dizi bakalım Salı günleri reyting savaşından galip çıkabilecek mi? 

Peki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım karakteri kimdir? Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım gerçek adı ne? Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım hangi oyuncu?

Yiğit Kirazcı Kimdir? Yiğit Kirazcı nereli? Yiğit Kirazcı kaç yaşında? Yiğit Kirazcı hangi dizilerde oynadı? 

Şu sıralar Yargı dizisini Ceylin'i Pınar Deniz ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Yiğit Kirazcı kimdir biyografisi haberimizde..

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

17 Ağustos 1983 İstanbul doğumludur. Tam adı Mustafa Yiğit Kirazcı'dır. Annesi muhasebe müdürü babası ile açıkhava reklamcısıdır.  Aslen Burhaniyeli'dir.

Koç Lisesi ardından da Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite yıllarında modellik yapan Yiğit Kirazcı önce reklamlarda oynadı. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan Kirazcı 2007 yılında Son Tercih dizisindeki Teoman karakteriyle oyunculuğa ilk adımını attı.

Tanınması ise 2016 yılında ATV'de yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk karakteriyle oldu. Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde canlandırdığı Demir karakteri ile ününü pekiştirdi.

YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Cin Geçidi   

Tabula Rosa   

Baba Nerdesin Kayboldum   

İyi Oyun   

Aşk Tesadüfleri Sever 2   

Aşkın Kıyameti   

Son Tercih   

Mavi Kelebekler   

Sudan Bıkmış Balıklar   

Seviyor Sevmiyor   

8. Gün   

Yüzleşme   

Hakan: Muhafız   

Hizmetçiler   

Çatı Katı Aşk   

50m2   

Evlilik Hakkında Her Şey