Britanya imparatorluğu güneşini Amerika'nın üzerinden devam ettiriyor! Amerikalı aktörleri sollayan muhtemelen İngiliz olduklarını bilmediğiniz ünlü Hollywood yıldızları!

İngiliz, İskoç, İrlandalı.. Büyüy Britanya gücü devam ediyor. Hollywood'un en karizmatik aktörleri artık Amerikalı değil İngiliz! 

İşte karşınızda "İngilizler kötü giyinir, kötü espri yapar" görüşünü yıkan Hollywood'un en karizmatik Britanya aktörleri!

TOM HARDY

İngiliz asilliğinin adı. Ressam bir anne ve yazar bir babanın oğlu olan son dönemin en klas aktörü olarak gösterilen Tom Hardy 15 Eylül 1977'de Londra'da doğdu.  

Tom-Hardy-Style-Guide-Revenant-Premiere

Hugh Laurie

İki kez Altın Küre ödülü kazanmış İngiliz aktör aynı zamanda yazarlık, yönetmenlik, müzisyenlik ve komedyenlik yapmıştır. Hugh Laurie nami diğer Doktor Gregory House 11 Haziran 1959 Oxford doğumludur. 

thumb2-hugh-laurie-english-actor-portrait-photoshoot-english-star

Orlanda Bloom

13 Ocak 1977 Canterbury doğumludur. Yüzüklerin Efendisi filminde Elf Legolas rolüyle, Karayip Korsanları filminde Will Turner rolüyle, Truva filminde Paris rolüyle ününe ün katmıştır.

gettyimages-orlando_bloom

Benedict Cumberbatch

 19 Temmuz 1976 Londra doğumludur. Sherlock dizisinde canlandırdığı Sherlock Holmes rolü ile adeta özdeşleşmiştir.

benedict-800x533

Christian Bale

30 Ocak 1974 Haverfordwest doğumlu oyuncu bir Akademi Ödülü ve iki Altın Küre Ödülünün sahibidir. Metod oyunculuğu ile bilinir. Pilot bir baba ile sirk performans sanatçısı bir annenin oğludur. 

Best-Christian-Bale-Movies

Robert Pattinson

13 Mayıs 1986 Londra doğumludur. Şimdilerde Batman rolünü almasıyla gündemde olan oyuncu Twilight filmi sonrası dünyanın en çok para kazanan oyuncuları arasına girmeyi başardı.

5e57a053a9f40c577f07ace3

Henry Cavill

5 Mayıs 1983 doğumlu olan aktör Manş Adaları'nda hayata gözlerini açmıştır. Superman filmi ile özdeşleşen aktör oyuncu olamasaydı ya orduya katılacağını yada Antik Mısır Tarihi okuyacağını söylemişti.

2114-WhZgF

JUDE LAW

Ekin Koçun Başrolünü Üstlendiği Ödüllü Olan Film Okul Tıraşı Vizyonda Ekin Koçun Başrolünü Üstlendiği Ödüllü Olan Film Okul Tıraşı Vizyonda

29 Aralık 1972 Londra doğumludur. 6 çocuk sahibidir.

jude law

Kit Harington

Kit Harington 26 Aralık 1986 Lonra doğumludur. Game of Thores dizisindeki Jon Snow olarak büyük bir çıkış yapmıştır.

5bfbc3912269a215bc920ebe