Haftanın en ilginç iddiası da geldi! Mustafa Uslu çekeceği Zeki Müren filmi için Tarkan ile anlaştı! Tarkan filmde Zeki Müren'i canlandırmak için oyunculuk dersleri alıyor iddiası!

Haftanın en ilginç iddiası da geldi. Müslüm, Ayla ve Naim Süleymanoğlu gibi filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu'nun Zeki Müren'in filmini çekeceği bunun için ise Tarkan ile anlaştığı iddia edildi. 

Mustafa Uslu'nun bu sene de Türk Sanat Müziği'nin önemli ismi Zeki Müren'in hayatını anlatacığı bir film çekeceği öğrenildi. Bu filmde ise Zeki Müren'i canlandırması için Tarkan ile görüştüğü iddia edildi. 

Türk arabesk müziğinin önemli ismi Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi, Kore'de gerçek bir hikayeden alınan Ayla filmi ve başarılı Türk halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatlarının anlatıldığı filmlere imza atarak adından söz ettiren Mustafa Uslu'nun yeni projesi belli oldu.

Mustafa Uslu'nun Türk Sanat Müziğinin Güneşi olarak adlandırılan Zeki Müren'in hayatını çekeceği öğrenildi. İddialarda Zeki Müren'i canlandırması için ise megastar Tarkan ile görüştüğü hatta onay aldığı yer aldıi.

Zeki Müren'in filmde şarkılarını kendi seslendireceği bir aktör arayan Uslu'nun bu nedenle Tarkan'ı istediği ve Tarkan ile görüşütüğü idida edilidi.

İddialarda Tarkan ile aylardır gizli olarak görüşen Mustafa Uslu olumlu yanıt aldı. İddiaya göre ayrıca Tarkan'ın bu nedenle Almanya'da bir oyuncu koçundan ders almak için hazırlandığı söylendi.

Bursa Bülbülü filmi FOX TV'de yayınlanıyor Bursa Bülbülü filmi FOX TV'de yayınlanıyor

Tarkan'lı Zeki Müren filminin çekimlerinin 2023 yılında başlayacağı iddia edildi..