Perşembe akşamları reytinglerde denge değişti! TRT büyük şok yaşadı! ATV'de beklenmedik çıkış gerçekleşti zirvenin sahibi ise değişmedi!

TRT'nin büyük heyecan yaratan dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dün 30 Eylül 2021 Perşembe reytinglerinde düşüş yaşadı! ATV'de Bir Zamanlar Çukurova'dan şok çıkış! 

Perşembe akşamları reyting savaşında büyük çatışma yaşandı. Dün akşam Kanal D'de Camdaki Kız, Atv'de Bir Zamanlar Çukurova, TRT'de Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi reytinglerde savaş verdi. Ancak bu hafta beklenmedik gelişmeler yaşandı. 

Kanal D'de Camdaki Kız dizisinde dün akşam Hayri şov yaşandı. Cihangir Ceyhan'ın beklenen Hayri karkateri ile görüldü Camdaki Kız dizisi dün akşam hem TOTAL'de hemde AB'de birinci sırada yer aldı. Geçtiğimiz haftanın TOTAL birincisi Barbaroslar zirve yerini kaptırırken ikinciliği de Bir Zamanlar Çukurova'ya kaptırması şok etkisi yarattı. 

ATV'nin bu sezon büyük kan kaybı yaşayan 5 başrol oyuncusunun ayrıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz hafta reytinglerde büyük düşüş yaşamıştı. Ancak dizi bu hafta adeta sıçarama yaşadı. Bir Zamanlar Çukruova TRT'nin Barbaroslar'ını dahi geride bırakrak ikinci sıraya yerleşti..

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

İşte 30 Eylül 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

TOTAL

smartselect-20211001-102102-chrome_6156b6e8f0ff4

AB

AB-1

ABC 

ABC-1