Bir yaz dizisinin daha final tarihi açıklandı. Baht Oyunu dizisi ekranlara veda ediyor! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrollerinde yer aldığı Baht Oyunu final bölümü ne zaman açıklandı!

Kanal D'nin başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Baht Oyunu dizisinde sona gelindi!

Yaz dizilerinde son kalanlar da ekranlara veda zamanı başladı. Sezonun başlaması ile reyitnglerde gerileyen eğlenceli yaz dizilerinden biri daha ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı kadrosunda Ozan Dağgez, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Altan Erkekli, Tuğba Çom gibi isimlerin yer aldığı Baht Oyunu dizisi ekranlara veda ediyor.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Kanal D'nin henüz geçtiğimiz aylarda başlayan yaz dizisi Baht Oyunu eğlenceli Ada karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Ancak sezonun başlamasıyla Baht Oyunu'da dram, mafya ve acıtasyona yenilerek reytinglerde ilk 10'a dahi giremeyecek şekilde düştü. 

Baht Oyunu final tarihi açıklandı!

Kanal D yine bir dizisinin daha gözünün yaşına bakmadan fişini çekti. Kanal D bu sefer de yaz dizis Baht Oyunu'na final tarihi verdi. İlk olarak yaz dizilerinden başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün yer aldığı Aşkın Tarifi dizisin gözünün yaşına bakmayan kanal ikinci romantik komedi yaz dizisi Baht Oyunu'nda fişin çekti.

Geçtiğimiz sezon ekranlardaki en kaliteli iş olmasına rağmen Hekimoğlu dizisinin fişini çeken, geçtiğimiz sezonlarda ise yine romantik komedi dizilerinde unutulmayacak bir yer edinen Afili Aşk'ı da bitiren Kanal D yeni sezonda da finallere en hızlı başlayan kanal oldu. 

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrollerinde yer aldığı Baht Oyunu dizisinin 17. bölümde ekranlara veda edeceği öğrenildi.