Show Tv'nin yeni dizisi Yalancı'da merak uyandıran soru cevap buluyor! Yalancı kim bu akşam belli oluyor! Mehmet Emir mi yoksa Deniz mi yalancı? Liar dizisinin sonunda ne oluyor? Yalancı bitiyor mu?

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Show Tv'nin İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarladığı Yalancı dizisinde bu akşam yalan söyleyen kim belli oluyor! Peki reytinglerde de maalesef Türk halkının seçimi olmayan ve kötü ilerleyen Yalancı dizisi final mi yapacak?

Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Yalancı dizisi 3. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Yalancı dizisinde bu akşam kimin yalan söylediği kimin yalancı olduğu ortaya çıkıyor!

Yalancı dizisi sosyal medya hesabı Bu Cuma Yalancı Kim Açığa Çıkıyor diyerek Yalancı'nın kim olduğunun ortaya çıkacağını duyurdu. Mehmet Emir ile Deniz arasında kimin yalan söylediğini bulmaya çalışan seyircilere müjdeli haber geldi. Yalancı bu akşam belli oluyor.

İngiliz BBC kanalında yayınlanan Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisinin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu reytinglerde istenilen oranları alamadı. Yalancının kim olduğu da daha 3. bölümden açığa çıkınca dizinin izleyicileri final mi yapacak korkusuna kapıldı.

Orjinal yapımda 10 bölüm olan Liar dizisinin ülkemizde tutması halinde uzatılması bekleniyordu. Ancak dizide bu Cuma yalancının açığa çıkması sonrası dizinin hayranları final korkusuna kapıldı. Dizinin hayranlarının final mi yapacak sorusuna "Her şey yeni başlıyor" diyerek cevap yazılsa da reyting oranlarında dizinin yakın zamanda finaln yapabilecek olması ihtimali kuvvetli. 

Cuma akşamları Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam, Kanal D'de Arka Sokaklar ve TV8'de Kırmızı Oda dizilerine karşı reyting savaşı veren Yalancı dizisinin bu akşam alacağı reyting oranları merakla bekleniyor.

YALANCI KONUSU

Oldukça ilginç bir konusu ve çekimleri olan Yalancı dizisinde dul bir edebiyat öğretmeni olan Deniz öğrencilerinden birinin velisi olan başarılı ve ünlü cerrah Mehmet Emir ile bir akşam yemeğe çıkar. İyi bir akşam geçiren ikili sabah uyandıklarında ise ikisi de olayı farklı şekilde anlatır. Deniz tecavüze uğradığını ancak hiçbir şey hatırlamadığını söylerken Mehmet Emir ise bu iddialar karşısında şaşır. Tüm delliler Mehmet Emir'in yanında olsa da Deniz kendisini inandırmak için olayın peşini bırakmaz. Deniz ve Mehmet Emir'den biri yalan söylüyor ama kim?