Hollywood'u sarsan olayda Alec Baldwin'e Halyna Hutchins'i öldüren gerçek dolu silahı verdiği iddia edilen yönetmen yardımcısı Daryl Hall'ın 2019 yılında da başka bir çekimde yine dolu bir silahlı kontrol etmeden vermesi nedeniyle kovulduğu ortaya çıktı!

Rust filminin setinde gerçekleşen trajik olayda oyuncu Alec Baldwin'e kadın yönetmen Halyna Hutchins'i öldüren silahı verdiği iddia edilen yönetmen yardımcısının 2019 yılında da başka bir film çekiminde yine benzer silahlı bir olay yüzünden kovulduğu öğrenildi.

Prodüksiyon şirketi Rocket Soul Studios CNN'e konuştu ve yardımcı yönetmen Dave Halls'ın 2019 yılında da "Freedom’s Path" filminde benzer bir olayı yaptığı ve kovulduğunu anlattı.

Röportajda Dave Halls'ın yine yönetmen yardımcısı olduğu film çekiminde bir silahın beklenmedik bir şekilde ateş alması sonunda ses ekibinden bir kişinin yaralandığı ve bu olay nedeniyle Halls'in işine son verildiği açıklandı.

Yapım şirketi yaptığı açıklamada Dave Halls'in o dönem yaşananlar için çok pişman olduğunu ve kovulmasınıb anladığını söyledi.

2 sene sonra yine aynı sorumsuzluk!

Alec Baldwin geçen hafta perşembe günü film setinde bilmeden gerçek mermi içeren bir silahla rolünü prova alırken silahtan çıkan kurşunlar 42 yaşındaki Hutchins'in ölümüne ve 48 yaşındaki yönetmen Joel Souza'nın da yaralanmasına neden olmuştu. 

Aile Arasında 2 filmi geliyor! Aile Arasında 2 filmi geliyor!

David Halls'in, Alec Baldwin'e silahı vermeden önce silahın güvenli olduğunu söylediği ortaya çıkmıştı.

Olayla iligli olarak daha önce de aynı sorumsuzlukka bir olaya karşılaşan David Halls'in yeni bir filmde yer alması ve filmde gerçek silahın kullanılması ise tartışmaya neden oldu.