Eda Kurt ile Bestem Kibar kavgası sonrası taraflar merak edildi. Bestem Kibar kimdir? Bestem Kibar nereli? Bestem Kibar kaç yaşında? Bestem Kibar kiminle evli? Temizlik Yolda kimin şirketi? Hakan Kibar ve Bestem Kibar babası kim?

Sosyal medya fenomeni Eda Kurt ile eski görümcesi Bestem Kibar arasındaki kavga merak uyandırdı. Taraflar birbirlerini ağır ithamlarla suçlarken Bestem Kibar merak edildi.

Bestem Kibar ve kardeşi Hakan Kibar kurdukları TemizlikYolda markası nile büyük bir başarı elde etmişlerdi. Bu sırada da Hakan Kibar ile Eda Kurt sevgiliydi. Bu markada Eda Kurt'da kurucu ortak olarak adı geçiyorud. Ancak 7 yıllık ilişki aldatma ihanet iddiaları sona erince ortalık karıştı.

Hakan Kibar'ın ablası olan Bestem Kibar sosyal medya hesabından Eda Kurt hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Eda Kurt'un takipçilerini bile kendilerinin satın aldığını söyleyen Bestem Kibar kimdir?

Peki Bestem Kibar kimdir? Bestem Kibar nereli? Bestem Kibar kaç yaşında? Kibar Holding sahipleri kim?

BESTEM KİBAR KİMDİR?

Bestem Kibar'ın Mehmet Alp ve Mert adında 2 oğlu bulunmaktadır. Kurdukları Temizlikyolda markası Sina Afra ve Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın tarafından yatırım almıştır.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Babası Rizeli'li annesi ise Kıbrıslı'dır.