Konusu ve oyunculukları ile ekranların en sevilen dizilerinden Yargı’nın savcı Pars’ı meğerse Türkiye’nin güzellerindenmiş. Savcı Pars Kim? Mehmet Yılmaz Ak’ın sevgilisi kim?

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı yeni döneminin en başarılı projelerinden Yargı’nın başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak önceki gün kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi ile görüntülendi.

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in olduğu psikolojik gerilim ve polisiye konulu dizi Yargı’nın oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Onur Durmaz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yargı dizisinin beğenilerek takip edilen savcısı Pars geçtiğimiz günlerde, aynı dizide rol alan bir diğer başarılı isim Uğur Aslan’ın yer aldığı Maximum Uniq’teki Bir Arabesk Müzikali- Afara’ya katılmak istemiş ve yakın dostunun gösterisine de bir süredir aşk yaşadığı kendisinden 14 yaş küçük olan ve Miss Turkey yarışmasıyla şöhrete kavuşan Nazlı Çetin ile gitmişti.

pars-mden_cover

Bu sene tercihini mafya dizilerinden yana kullanmak istemediği için Yargı’da rol aldığını ve mafya bozuntusundan savcı karakterine hızlı bir şekilde geçiş yaptığını ancak bunu başardığını düşündüğünü kendi sözleri ile belirten başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın sevgilisi ile aralarındaki yaş farkı yine dikkat çeken konu oldu.

Peki Nazlı Çetin Kimdir?

20_nazli-can-cetin-kimdir-kac-yasinda-boyu-kac-ne-mezunu-instagram-hesabi-ne_157003047813

Miss Turkey 2019'un 11 numaralı finalisti olan Nazlı Can Çetin, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği sınıf öğrencisi.

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

2020 yılında ile ilk oyunculuk deneyimi 'Şeref Sözü' dizisi ile olumuş ardından ise 'Mucize Doktor' dizisinde rol almış. İkinci sezonu itibari ile 'Kardeşlerim' dizisine Dora karakteri ile dahil olmuş güzel isim.