Pınar Deniz ilk kez ekranlara Vatanım Sensin dizisi ile gelmişti.

Bu dizide birlikte Halit Ergenç, Bergüzar Koral, Miray Daner, Kubilay Aka ve Boran Kuzum gibi isimlerle yer almıştı. Güzelliği ve doğal tavırları ile dikkat çeken oyuncu hemen belli bir izleyici kitlesi yakalamayı başarmıştı. Ancak kendisini zirveye taşıyan asıl dizisi şimdilik sezon tatili yapan Yargı dizisi oldu.

Ekrana geldiğinden beri çok beğenilen hukuk dizisi Yargı’nın başarısında Pınar Deniz’in de büyük bir katkısı olduğu düşünülüyor. Partneri Kaan Urgancıoğlu ile yakışan bir partnerliği olan ve dizide oyunculuğu çok beğenilen Pınar Deniz sosyal medyada da yakından takip edilen ve beğenilen bir isim.

IMDB Starmetre

14426500-728xauto

Pınar Deniz sosyal medya hesabını kullanan ve paylaşım yapan bir isim. Hayranları da günden güne artıyor. Oyuncu oynadığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor. Zaman zaman sosyal olaylara dair de yorum yapan Deniz, uluslararası bir sıralama olan ve içerisinde dünyadaki bütün oyuncuların bulunduğu IMDB Starmetre listesinde 1709. Sıraya yükseldi.

Bu listede Türk oyuncular da var. Ancak Deniz hepsini geride bırakmayı başardı ve onlar arasında da ilk sıraya yerleşti. IMDB bu listeyi her hafta güncelleyip paylaşıyor. Son hafta yapılan paylaşımda ise Pınar Deniz’in yükselen sonuçları dikkat çekti.

Aşkın Kıyameti

Netflix’te yayımlanan Aşkın Kıyameti filmi de Deniz’in yer aldığı son yapımlardan birisi. Yargı devam ederken yayınlanan film de Deniz’in başarısını arttırdı. IMDB listesindeki 11 milyon kişinin arasından 1709. Sıraya yükseldi. Onu takip eden ve listede yüksek sıralarda yer alan diğer iki isim ise Can Yaman ve Hande Erçel. Pınar Deniz ikisini de geride bırakmayı başardı ve daha da üst sıralara yerleşti.

Ancak dikkat çeken bir diğer nokta ise Yaman ve Erçel’in şu an yayınlanan hiçbir dizi ya da film projelerinin olmaması. Her iki oyuncu da hiçbir dizide oynamadığı halde hala listenin üst sıralarını zorluyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan iki oyuncunun da listeden düşmemesi önemli bir olay olarak kabul ediliyor.

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Listenin Yükselenleri

625681fc4e3fe103c8e9fe85

IMDB Starmetre listesinde Pınar Deniz bu hafta itibariyle bütün Türk oyuncuları geride bıraktı ve genelde de 1709. Sıraya yükseldi. Onu takip eden Hande Erçel, 3717; Can Yaman ise 3774. sıralarda yer alıyor. Türk oyuncular arasında ilk üçü takip eden bir diğer isim ise son dönemde Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile gündemin üst sıralarına yerleşen Birce Akalay.

Kendisini takip eden isim ise Kuş Uçuşu dizisinde birlikte oynadığı Miray Daner. IMDB listesinde ilk ona giren Türk oyuncuları sırasıyla sayarsak Boran Kuzum, Kerem Bürsin, Tuba Büyüküstün, İbrahim Çelikkol ve Kıvanç Tatlıtuğ.

Pınar Deniz Projeleri

IMDB Starmetre’de yükselişi devam ederken genç ve güzel oyuncu Pınar Deniz’in bu sıralar çok fazla projede yer alması da dikkat çekti. Daha önce verdiği bir röportajda genç oyuncu Timothy Chalemet için çok fazla projede yer aldığı için kendisini çabuk tükettiğini söylediği için dikkat çeken oyuncunun kendisi de şu an proje bolluğu içerisinde. Bir yandan Yargı dizisine devam eden Deniz, Netflix’te hem Aşkın Kıyameti adlı bir filmde hem de Aşk 101 dizisinde rol aldı. Ayrıca yeni yayına girecek olan Disney Plus dizisi Avcı’da da başrol oynayacak. Bunlarla birlikte bu sıra çok fazla reklam projesinde de görünüyor.