TRT1 Ekranlarında İzleyiciye Sunulan Teşkilat Dizisinden Ayrılan Ünlü Oyuncu Show TV’de Verilen Farklı Bir Diziye Katıldı!

Türkiye’deki genç yeteneklerden Mustafa Açılan, dizi severlerin karşısına geride kalan sezonda TRT1 ekranında ‘Teşkilat’ dizisi ile çıkmıştı. Canlandırdığı Çetin karakteriyle Mustafa Açılan, büyük bir izleyici kitlesinin dikkatini üzerine çekmişti. Ancak Açılan’ın ‘Teşkilat’ dizisindeki ömrü pek de uzun sürmedi. Yakışıklı oyuncu bu kısa ömre rağmen yepyeni bir diziyle tekrardan karşımıza çıkacak.
Teşkilat dizisinde sergilediği başarılı performansının hemen sonrasında tekrardan TV dünyasına adım atan genç oyuncu, şimdi de Show TV’de yayınlanacak ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ adındaki dizide rol kapmayı başardı.

2016 yılında ‘Kanıt Ateş Üstünde’ isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Mustafa Açılan, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde de karşımıza Veli karakteriyle çıkmıştı. Ayrıca ‘Maria ve Mustafa’ isimli dizide de kadroya dahil olmuştu.

Akıncı’ dizisinde çok kısa bir süre rol alan Mustafa Açılan, en son olarak da ‘Teşkilat’ ekibiyle yola çıkmıştı. Şu zamanlarda ise Gani Müjde’nin kaleminden ortaya çıkan bir gençlik dizisi projesi olan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ adlı dizide ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.
 
“Canlandıracağım Karakter Çok Dişli!”

FDDbRADXEAIltgb

Mustafa Açılan’ın bu defa hayat vereceği karakterin adı ise Aras… Genç oyuncunu, verdiği açıklamalarda canlandıracağı karakter hakkındaki detayları ve düşüncelerini ise şu şekilde yaptı; “Aras karakteri çok hırçın, kendinden emin, kafasına koyduğunu yerine getiren, asi ve dediğim dedik biri olarak karşımıza çıkıyor. Hedefleri doğrultusunda adımlarını atarken kuralları hiçe sayarak kendi kurallarını yazan bir kişiliği var. 

Canlandıracağım karakterin bu sıradışı yönleri beni oldukça heyecanlandırıyor ve etkiliyor. Çünkü çok dişli bir yapıya bürünmüş durumda. Dizi benim adıma bayağı keyifli ve heyecanlı olacak gibi. Üstelik dahil olduğum ekibimde oldukça eğlenceli.”

Mustafa Açılan, ‘Teşkilat’ dizisindeki nefes kesici rolünden hemen sonra bu defa çok değişik ve farklı bir karakter ile geliyor. Böylece dizi severleri kendisine tekrar tekrar hayran bırakmak için hazırlanıyor.

Oyuncu hem hedeflerine gözünü karartıp ulaşabilen hem serseri hem de korkusuz bir şekilde adımlarını emin halde atabilen bir karakter ile ekranlarda kendini izleyicilere gösterecek.

Genç yeteneğe verilen bu yeni karakterin oyuncunun yeteneklerini ve kariyerini oldukça etkileyeceğini söylemek gerekir.

Peki, Gönülleri Fetheden Genç Oyuncu Mustafa Açılan Kimdir?

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

MV5BMGVjYzEyN2YtYjQxZi00NmYxLTlhMTMtNTMyNjA4OWRhNDMxXkEyXkFqcGdeQXVyMTE0Njk5NDg2._V1_

22 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Mustafa Açılan, yükseköğretim eğitimini Kazakistan’da İşletme Bölümü okuyarak tamamlamıştır. Daha sonra kariyerine ‘oyunculuk’ alanında devam etmeyi isteyen Mustafa Açılan, kameraların karşısına ilk defa 2016 senesinde geçti. İlk dizisi ‘Kanıt: Ateş Üstünde’ isimli dizi oldu. Onun ardından ise ‘Babamın Günahları’ adlı dizide kadroya dahil oldu.

Genç oyuncunun kariyerinde yükseliş yaptığı zaman ise ‘Bir Zamanlar Çukurova’  adlı dizide canlandırdığı ‘Veli’ karakteri ile oldu. Bu yükseliş sayesinde yakışıklı aktör pek çok yapımda ajansların aranan isimleri arasına girmeyi başardı.

Şimdilerde ise ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ adlı dizide kadroya dahil olmuş durumda. Herkesin hakkında farklı düşüncelere sahip olduğu Z Kuşağı’na realist bir bakış açısı eklemeye hazırlanan bu ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi ’dizisi. Hayata geriden başlayıp yolları kesişen bir grup gencin hayatlarında derin değişikliklere yol açacak gibi.  Dizinin oldukça dikkat çekecek ve sektöre yepyeni yıldızlar ekleyecek oyuncu kadrosunda; Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta aktör ve aktrisler ile beraber Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı gibi genç yetenekler de dizinin kadrosuna dahil olacak.