64 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer’den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Ünlü şarkıcının hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Başarılı şarkıcının neden hastaneye kaldırıldığı hayranları tarafından merak edildi.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer’in hayranları üzgün bir şekilde hastaneden gelecek haberi bekledi. Zerrin Özer’in sevenleri ünlü sanatçının neden hastaneye kaldırıldığını merak ediyor. Güzel şarkıcının sağlık durumu endişe yarattı. Zerrin Özer’in 64 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer’in son durumu hakkında edinilen bilgiler haberin detayında yer alacak.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

kako-WC787uBI0yqNCzso

Zerrin Özer Neden Hastaneye Kaldırıldı?

64 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde köpeği “Hurma” nın ölmesiyle sarsılan sarkıcının köpeğinin vefatı sonrası çok kötü etkilendi. Köpeğinin ölümü üzerine sarsılan Zerrin Özer, sosyal medya hesabından köpeği ile çekilen fotoğrafın paylaşımını yaparak üzüntüsünü "Çok sevdiğim oğlum, her şeyim Hurma' mı kaybettim. Allah'ım nasıl acıdır bu! Lütfen bu resmi görürseniz bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim." sözleriyle ifade etti. Köpeğinin ölümünden sonra Zerrin Özer’in sinir krizi geçirdiği de ifade edildi.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, üzüntüsünü hayranları ile paylaştı. Usta sanatçı Zerrin Özer, çok sevdiği köpeği Hurma’ nın ölümü ile adeta yıkıldığını ifade edebiliriz. hayvan sevgisiyle tanınan ünlü şarkıcı Zerin Özer, sakinleştiricilerle ayakta kalabildi.

Avukat kimliği ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan’ın Youtube sayfasında yayınlanan “Dur Bi Dinle” programına geçtiğimiz günlerde konuk olan Zerrin Özer, hayatının dönüm noktasını ve yaşadığı kötü olayları üzgün bir şekilde anlattı. Ünlü sanatçı, "Benim anneme olan bağlılığım bütün idealimi ve istikbalimi kapattı. Yıllar geçtikçe diyorum ki beni öyle koruyup saklayacaktı. Amerika'ya gittik ayakta alkışladılar. Abacı ile beraber konsere gitmiştik. Ben bir jazz okudum, arkasından bir türküyü jazz versiyonuyla okudum tüm müşteriler ayağa kalktı. Sonra geldiler hemen çalışmayı buraya alalım dediler. Türkiye'ye döndüm, kapak resimleri, bilgileri yolladım. Tam yeşil kartı alıyorum. Annem "bana sormadan nasıl yaparsın" dedi. Anne beraber gidelim diyorum, "hayır başımıza bir şey gelir orada" diyor." Şeklinde açıklama yapmıştı.kako-5dpb2rWzOFiqtHfB

Ünlü Şarkıcı Zerrin Özer İntihar Mı Etti?

64 yaşındaki usta sanatçı Zerrin Özer, dün akşam saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının ölen köpeği Hurma’ dan sonra psikolojik olarak yıkıldığı ifade edilebilir. Usta sanatçı Zerrin Özer, Sarıyer’ de bulunan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi’ ne kaldırıldığı öğrenildi. Başarılı şarkıcı Zerrin Özer, hayranlarını ve bütün sanat camiasını korkuttu.

Şarkıcı Zerrin Özer, köpeği Hurma’ nın kısa zaman önce ölmesinden kaynaklı olarak çok üzülen sanatçının sinir krizi geçirdiği iddia edildi. 64 yaşındaki usta şarkıcı Zerrin Özer’ e sakinleştirici verildiği ve ilaç zehirlemesi yaşadığı ifade edilirken, midesinin yıkandığı ve son sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Ünlü şarkıcı Zerrin Özer’in tedavisi ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer’in ilaç zehirlemesi yaşadığı ifade edildi. Usta sanatçının köpeği Hurma’ nın ölümünden sonra bunalıma girdiği ve art arda aldığı sakinleştiriciler ile intihar girişiminde bulunduğu da iddia edilmişti. Ayrıca usta sanatçının midesinin de yıkandığı ifade edildi. Ünlü sanatçı Zerrin Özer’ in menajeri Haluk Şentürk de sanatçıya ulaşamadığını belirterek hastaneye gittiğini açıkladı. Haluk Şentürk, hastaneye gittikten sonra yaptığı açıklama ile intihar iddialarının gerçek olmadığını ifade etti.