Show Tv'nin büyük umutlarla yayına aldığı Üç Kuruş dizisinde reytingler beklenildiği gibi gelmedi. Özellikle son bölümde seyirciler kanalı değiştirince bomba bir konuk geliyor!

Show Tv'nin büyük umutlarla başlattığı Çukur'un yerini dolduracak denilen Üç Kuruş dizisi son bölümde sert bir düşüş yaşayınca önmel geldi!

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade, Zafer Algöz gibi oyuncuların yer aldığı Üç Kuruş dizisi büyük bir umutla ve özgüvenle başlamıştı ancak beklenilen olmadı. Reytingler her bölüm düşerken son bölüm seyircinin tepkisi ile karşılaştı ve kanallar değişti. Üç Kuruş dizisinin son bölüm reytingleri risk potasına girdi.

Üç Kuruş dizisinin son bölümünün başlangıç sahnesinde İrfan'ın geçmişine çokça fazla yer verilmesi oldukça durgun gitmesi seyirciyi kaçırmıştı. Çukur izleyicisine göre olmayan bu sahneler sosyal medyada tepki almış ve "yarım saattir ne izliyoruz hiç bir şey anlamadım sıkıntıdan kanalı değiştirdim" yorumları yapılmıştı.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Üç Kuruş dizisinde bu yanlış hamlede neden aralara Kartal sahneleri konulmadı merak konusu gerçekten. Neyseki düşen reytingler sonrası bomba bir önlem geliyor. 

Üç Kuruş dizisine sürpriz isim geliyor! 

Çukur dizisinin Yamaç Koçavalı'sı Aras Bulut İynemli konuk olarak sürpriz bir karkaterler Üç Kuruş dizisinde izleyenlere hoşluk yapmaya geliyor.

Pazartesi akşamları Yasak Elma ve Alparslan Büyük Selçuklu dizileri karşısında beklenilenin altında reytingler alan Üç Kuruş'a reytinglerin artması için önlemlerin süreceği öğrenildi. Kanal ve yapım şirketi Üç Kuruş dizisinin reytinglerini arttırmak için yeni sürprizler üzerinde çalıştığı da öğrenildi. Gelen bilgilere göre diziye sürpriz isimler dahil olacak.