Şu sıralar Teşkilat dizisinde yer alan başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul dolandırıldığını açıkladı! Zorlu PSM sponsorluğunda yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konul olarak katılan Çağlar Ertuğrul hem güldürdü hem de hayatına dair samimi itiraflar yaptı.

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına katıldı.

Çağlar Ertuğrul katıldığı programda samimi itiraflarda bulundu.  Makine Mühendisliği mezunu olan başarılı oyuncu üniversite sınavları sebebiyle profesyonel basketbol hayatına son vermesindeki pişmanlığı "Üniversiteden sonra makine mühendisliği de yapmadım. Pişmanlık değil belki ama Basketbolu bırakmasaydım nasıl bir hayat çizgim olurdu? diye merak etmiyor değilim" cümleleri ile ifade etti.

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla oynadığı rollerin aksine komik ve eğlenceli biri olduğunu gösteren Çağlar Ertuğrul "Ortamda benden çok başkasına gülünürse bozulmam, aksine yük kalkar üstümden. Komik ortamı severim. Kendimi ciddiye almam zaten, kendini ciddiye alan insanı da sevmem" diye konuştu.

"DOLANDIRILDIM"

Ünlü oyuncu, İbrahim Selim'in, "Küçük yada büyük hiç dolandırıldın mı?" sorusuna "Evet dolandırıldım. İtiraf edeyim mi? Ettim artık. Çok iğrenç bir duygu gerçekten. Telefonla arayanlar tarafından dolandırıldım. Ama bu konuyla ilgili çok bahanem ve mazeretim var. Bir gün bu konuyu uzun uzun konuşalım. Telefon geldiğinde yeni uyanmıştım. Basiretim bağlandı. Daha bir şey yememiştim. İşin şakası gerçekten insan kendisini aptal, enayi hissediyor. Çok ciddi bir rakam değildi. Ama bu olay çok ciddi aslında. İntihara giden durumlar var dolandırıldığı için. Bunun önüne geçilir diye umuyorum" diyerek samimi itirafta bulundu.

Ertuğrul hakkında çıkan saçma bir magazin haberi var mı sorusuna, "Dağ filmi çıkacağı zaman bir gazetede Türk filminde çakma Hollywood yıldızı diye başlık atılmıştı. Hani sanki filmde Jake Gyllenhaal’in adı yazıyor ama ben oynamışım gibi bir haberdi" diye konuştu.