Hande Erçel geçtiğimiz aylarda doğum gününe katıldığı ünlülerin makyöz artisti Serhan Şen ile takipleşmeyi bıraktı! Serhat Şen ve Hande Erçel neden küstü? İki isim neden tartıştı? Serhan Şen'i ayrıca Burcu Özberk ve Demet Özdemir'de takibi bıraktı!

Son olarak Kerem Bursin ile birlikte başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan ve bu sene yıldızı parlayan Hande Erçel yakın arkadaşı makyöz Serhat Şen ile instagram hesabından birbirlerini takibi bıraktılar! Ünlü makyöz ne yaptıysa ayrıca tüm ünlü isimler bir bir takibi bırakmaya başladı!

Hande Erçel'in ardından Burcu Özberk, Demet Özdemir, Elçin Sangu, Başak Dizer, Sedva Erginci, Damla Sönmez, Afra Saraçoğlu, Aytaç Şaşmaz gibi pek çok ünlü isim de takibi bıraktı!

Geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşı makyöz sanatçısı Serhat Şen'in doğum gününe katılan ve kırmızı mayosu ile partide birbirinden iddialı ve hoş pozlar veren Hande Erçel yakın arkadaşı makyöz sanatçısı ile takipleşmeyi bıraktı!

Hande Erçel ve Serhat Şen Instagrma hesaplarından birbirlerini takipleşmeyi bıraktı! İkili hatta birbirlerini engelledi. Hande Erçel'in ardından Burcu Özberk ve Demet Özdemir'de Serhan Şen'i takibi bıraktı! Daha sonra ise tüm ünlü isimler takini bırakmaya başladı!

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

İŞTE NEDENİ! HABERLERİ MAGAZİN SAYFALARINA MI SATTI TACİZ Mİ ETTİ?

Ünlü isimler neden Serhat Şen'i takibi bıraktı? Neden kavga ettiler merak ediliyor. Serhat Şen'in ünlü isimlerin haberlerini instagram magazin sayfalarına sattığı iddia ediliyor. Bir başka iddia ise Serhat Şen'in Hande Erçel'in arakdaşını taciz ettiği yönünde!

SERHAN ŞEN'DEN AÇIKLAMA

Serhan Şen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İsmi geçenlerle zaten karşılıklı takiplemiyorduk. Beni tanıyan herkes bugüne kadar yaptığım işle haber olduğumu bilir" ifadelerini kullandı.

256177079_1902243736620956_2266565429378742667_n

Peki Serhat Şen kimdir?

1993 yılında Mardin'de doğdu. Düsseldorf'da Private Mode Schule'den mezun oldu ve RTL kanalında sahne arkasında çalışmaya başladı. Daha sonra Mike Verno’daki eğitim aldı.

Avrupa'da ki moda defilelerinde makyaj sanatçısı olarak çalıştı.