Pop müziğin iki kadını arasında tweet kavgası çıktı. Demet Akalın, İrem Derici'ye itici denilen bir tweeti beğenince Derici'den cevap gecikmedi.

Türk pop müziğinin iki gündem ismi İrem Derici ile Demet Akalın arasında tweet kavgası çıktı. 

Demet Akalın Twitter hesabından İrem Derici için yazılan bir tweeti beğenince fanlar bu durumu İrem Derici'ye bildirdi. İrem Derici'den Akalın'a cevap ise gecikmedi. 

İrem Derici ile Demet Akalın kavgasında yeni kaos!

Twitter'da bir hesap İrem Derici'nin küfür ettiği anları paylaşıp "Ablacım küfür edince samimi olmuyorsun itici oluyorsun" diye yazdı. 

Bu tweeti de bir başka kullanıcı alıntılayarak  "İyi şarkıcı olmak ahlakı bozuk olmak" diye yazdı. Demet Akalın'ın ise bu tweeti favladığı görüldü.

İrem Derici hayranları ise bu etkileşimi hemen İrem Derici'ye atarak "İrem ne diyorlar bunlar " diye yazdı. İrem Derici de bunun üzerine "Aylar önce benden engeli yediği için canı yanıyor hala. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin Demom" diyerek yazdı.

Demet Akalın ile İrem Derici kavgası daha önce de yaşanmıştı. Demet Akalın, İrem Derici için "bu kız hakkında konuşmak istemiyorum çok saygısız itici ve terbiyesiz" diye konuşmuştu.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Demet Akalın'dan bunun üzerine hala bir yanıt gelmezken bu kaosun süreceği düşünülüyor.