Güvenç Dağüstün kimdir? Hürriyet gazetesinin düzenlediği Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne katılmayacağını açıkladı! Güvenç Dağüstün kaç yaşında? Güvenç Dağüstün nereli? Güvenç Dağüstün hangi partili?

Güvenç Dağüstün sosyal medya sitesi Twitter hesabından tartışma yaratacak bir açıklamaya imza attı. 

Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, Hürriyet gazetesinin düzenlediği Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Şarkıcı  dalında aday gösterildi.

Ancak Dağüstün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gazeteye yandaş basın diyerek ödül töreninde yer almayacağını açıkladı. 

Güvenç Dağüstün Hürriyet gazetesinin Altın Kelebek Ödülleri'nden çekildiğini tartışma yaratacak bir açıklama ile duyurdu.

Güvenç Dağüstün sosyal medyada hesabından "Hürriyet Gazetesi'nin durduğu yer ortadadır" diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı. Güvenç Dağüstün açıklamasında, "Yandaş basının herhangi bir organizasyonun kıyısında köşesinde bile yer almam benim için mümkün değildir" dedi.

İşte Güvenç Dağüstün'ün açıklaması;

FAmoU1UX0BIYUIq

Geçtiğimiz günlerde de saldırıya uğrayan Güvenç Dağüstün kimdir? Güvenç Dağüstün nereli? Güvenç Dağüstün kaç yaşında? Güvenç Dağüstün ne mezunu? Güvenç Dağüstün hangi partili? Güvenç Dağüstün hangi okuldan mezun?

GÜVENÇ DAĞÜSTÜN KİMDİR?

Güvenç Dağüstün 1978 Ankara doğumludur. Opera sanatçısı olan Güvenç Dağüstün Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Ankara Devlet Operası'nın sınavını kazanarak en genç sanatçı olmuştur..

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Bulgaristan Varna'da düzenlenen "Uluslararası Varna Festivali" kapsamında mezzosoprano Ksgr. Prof. Margarita Lilova’nın kursuna ardından da Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi'nin kazandı.

Ankara Devlet Operası'ndaki görevinden ayrılıp Prof. Dr. İhsan Doğramacı tarafından verilen burs ile Avusturya Viyana'da çalışmalarına başladı.

İzmir Devlet Operası'nda konuk sanatçı olarak Donizetti’nin Aşk İksiri operasında ilk başrolü seslendirdi.

Avusturya Innsbruck'ta Georg Schmöhe yönetiminde Carl Orff’un öeşhur "Carmina Burana" eserinde bariton sololarını ve kontrtenor solosunu seslendirerek bir ilke imza atmıştır. 

Viyana'da Perikles Liakakis'in Çizmeli Kedi operasındaki başrol ile bu eseri dünyada ilk kez seslendiren solistlerinden olmuştur.

Sertab Erener ile Turco – Latino Connection caz konserleri gerçekleştirmiştir.

Efes Antik Tiyatrosu, İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu ve Atatürk Kültür Merkezi'nde, Fazıl Say’ın Nazım adlı eserini Fazıl Say, Genco Erkal ve Sertab Erener ile birlikte seslendirmiştir.

Rumeli Hisarı Yıldızlı Geceler konserlerinde Fazıl Say ile birlikte resital vermiş ve Say'ın şarkılarının Türkiye'de ilk seslendirilişini gerçekleştirmiştir.

İlk sinema çalışmasını Çağan Irmak’ın "Ulak" adlı filminde yaptı.

Prodüktörlüğünü Cihan Sezer ile birlikte üstlendiği adını Sivas Katliamı'nda kaybettiğimiz şair Metin Altıok'un şiirinden alan albüm "Evde Yoklar" adlı ilk solo albümü 2012 yılında yayınlandı. 

Birgün gazetesinde yazarlık da yapan Güvenç Dağüstün geçtiğimiz günlerde saldırıya urağmıştı.