İçimizdeki Ateş dizisi bilindiği üzere Perşembe akşamları seyircilerle ATV’ d buluşmaya devam ediyor.

Dizide Tülin rolünde olan Ceren Benderlioğlu da 1 sene ara verdikten sonra, yeniden seyircilerin karşısına çıktı ve bu rolü ile beğeni topladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan ve 7. Sezonu çekilecek olan dizi de çekimler başlamış olsa da bazı krizler yaşandı ve dizinin yeni sezonu iptal oldu. Bunun ardından Ceren Benderlioğlu da bir sezonunu geçirmiş yani bir sene ara 
vermiş oldu.

Güzel oyuncu, yaz dönemi için bu sefer yine ATV' de yayınlanan İçimizdeki Ateş dizisinde başrol oldu. Ve tekrar hayranlarını ile buluşma fırsatı buldu. Tülin karakteri adaletli ve adaletten hiç bir zaman şaşmayan ve bu yolda da her zaman ilerlemek isteyen bir avukattır. Burak Sevinç ile başrollerini paylaştığı dizi, içimizdeki Ateş’ in Tülin' i Ceren Benderlioğlu olcak. Oyuncu 4 tane genç stajyerin bu süreçte yaşadıkları deneyime ilgi çekti ve diziyle ilgili bazı yorumlar da bulundu.

Senaryo Beni İçine Çekti

0a8c2af7-c48b-4aa3-ae53-4fe41a3664677

Erdal Özyağcılar İstanbul ile Üsküp Arasında Mekik Dokuyor! İki Projeyi Birden Yürütüyor!  Erdal Özyağcılar İstanbul ile Üsküp Arasında Mekik Dokuyor! İki Projeyi Birden Yürütüyor! 

Daha çok gençler için 17-25 yaş aralığının çok önemli bir geçiş olduğunu ve bu süreçte yani bu yaş aralığında hayata tutunmaya çalışan gençleri anlatıyor. Biraz zorluk yasağını anlatan güzel oyuncu, şunları söyledi; İnsanın özgürlüğünü belli bir yaş grubunda oluşturması gereklidir.

Okulunu bitiren, bir iş bulan, ya da başka şeyler yapan birçok gencin, hayatın her alanında sorumluluk gerektiren bir süreçtir. Üniversite bittikten sonra yaşanan zaman dilimi, işe girme ve bir şeyleri ayakta tutabilme sürecini kapsar. Bende aynı süreçlerden geçtim ve o dönem ayakta kalmaya çalıştım. Hayata bir şekilde tutundum. Bu yüzden bu senaryo da biraz da kendi yaşadığım şeyleri gördüm.

İçimizdeki Ateş Dizisinin Konusu

62b2f5d04e3fe104a4d1f3d1

Bahar, Mert, Ege ve Hale isimli dört karakter, üniversiteyi bitirdikten sonra, stajyer avukatlar olarak bir hukuk bürosunda birlikte çalışmaya başlarlar. Bu dört genç avukatın yolunda onlara eşlik Eden ve yol gösteren kişi de Ceren Benderlioğlu ’nun oynadığı Tülin karakteridir. Onların başarılı olması ve bu süreci en iyi şekilde atlatması için yardım etmek ister.
Bire bir kendi hayatında da üniversiteyi bitirdikten sonra işe başlayan ve kendisine yeni bir hayat kurmak için uzun süre çaba sarf ediyorlar. Zorluklar yaşayan Ceren Benderlioğlu, hikâyenin bu kısmında biraz da olsa kendini gördüğü için, projeyi ve senaryoyu çok sevdiğini özellikle belirtti. Hayata yeni başlayan dört gencin bu süreçteki hayata tutunmak için ve başarılı olan konusundaki çabaları anlatılıyor. ‘’Bu da beni bu projeye daha da bağladı’’ diye ifade etti. Ceren Benderlioğlu, İçimizdeki Ateş dizisinin senaryosunda kendi yaşamından bazı kesitler bulduğu için projeyi hemen kabul ettiğini ve kendini bu proje de iyi hissettiğini söyledi.

İçimizdeki Ateş Dizisi Beklenen İlgiyi Gördü

Bilindiği üzere genellikle yaz projeleri daha çok gençlere hitap edecek senaryolardan oluşuyor. Yazın girmesi ile birlikte birçok yaz dizisi de ekranlarda yer almaya başladı. Bunlardan biri de İçimizdeki Ateş dizisi oldu. Dizi ATV ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Özellikle dört gencin yaşam hikâyesini anlatan bu dizi seyircilerin de dikkatini çekti. İlk bölümü ile ilgi gördü. Herkesin yaşamının bir bölümünü göreceği dizi, herkese hitap ediyor ve sıcak bir hikâyeden oluşuyor.  Her Perşembe ATV ' de izleyebilirsiniz