Arka Sokaklar’ın Tekin’i ile beraberliğini noktalayan oyuncu Dilara Akyüksek yeni aşkı iş insanı Erkan Şen ile yakalanınca hem sitem etti hem de dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İlginç ve güzel isim Dilara Akyüksek neler söyledi? Dilara Akyüksek ve Erkan Şen beraberliği detayları neler?

15 senede Arka Sokaklar’ın setinde büyüyen ve artık başka projelere kucak açan yakışıklı yetenek Onur Bay ile olan bir dargın bir barışık ilişkisini dört ay sonunda noktalayan Dilara Akyüksek önceki gece yeni sevgilisi ile Cihangir’de görüldü.

İstanbullu Gelin dizisi ile yıldızı parlayan ve aşk haberleri ile de gündemden düşmeyen oyuncu Dilara Akyüksek en son kendisinden 9 yaş küçük olan Onur Bay ile olan ilişkileri ile uzun süre gündemde kalmıştı.

Onur Bay ile olan ayrılıklarından sonra gelen sorulara “''Ben o sayfayı çoktan kapattım siz hala orada mısınız?'' şeklindeki cevapları ile açıklama getiren oyuncu şimdilerde Erkan Şen ile olan beraberliği ile gündemde.

7759_1

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Gazetecilerin izinsiz şekilde görüntü almasına sinirlenen Dilara Akyürek sonrasında ise gelen sorulara cevap verdi. Gelen sorulara verdiği cevaplara ve genel olarak tavrına bakılınca Dilara Akyüksek aslında sadece güzel değil ilginç birisi de olduğunu gösteriyor aslında. Çok klasik bir insan olmadığı kesin ama verdiği açık cevaplarla, yaptığı net yorumlarla sıradan alışık olduğumuz ünlülerden de değil.

DİLARA AKYÜKSEK AŞK VE ONUR BAY HAKKINDA NELER SÖYLEDİ? DİLARA AKYÜKSEK AŞKA NASIL BAKIYOR?

61a550d786b245370c3ac0b6-1

Sevimli ve masum görünme çabasında olmayan isim Dilara Akyüksek ilginç açıklamalarda bulundu. Dilara Akyüksek verdiği röportajda önce aşk ile ilgili gelen soruya, aşkın gelip geçici olduğunu ve aslında sevginin önemli olduğunu söylerken, kendisinin de sadece aşkı değil bütün duyguları çok coşkulu yaşadığını dile getirdi.

Dünyada bir sürü dert varken yani hastalık, ölüm, açlık gibi sorunlar varken aşk acısına saygı duymadığını anlattı. Doğduğumuz andan beri adaletsiz bir dünyada çok daha önemli sorunlarla boğuşarak mücadele verip hayatta kalmaya çalışırken aşk acısına saygı duymadığını, olaya bu yönden baktığını belirten isim bu şekilde düşünmesinin kendini daha pozitif daha güçlü yaptığını ama aşkı yaşamasına da engel olmadığını belirtti.

Röportaj sonrası tekrar Erkan Şen ile mekâna geçen Dilara Akyüksek’in haksız olduğunu söyleyemeyiz aslında. Hatta dünyaya bakış açısı ve açık yürekli duruşu ile takdir etmek gereken bir isim diyebiliriz.