Sosyal medyanın en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Pelin Akil ve Anıl Altan çifti aşk evliliği yapan ünlü çiftler arasında yer alıyor.

Mutluluklarını ikiz kızları ile taçlandıran ünlü çift özel hayatlarını göz önünde yaşamaktan çekinmiyor. Sosyal medya paylaşımları ile birlikte milyonlarca takipçi sayısına ulaşan ünlü çift, kendilerini takip etmekte olan hayranlarını, paylaşımları ile bilinçlendirmeye çalışıyor. 

Birbirleri ile olan uyumu ve ikiz kızları ile dikkat çekici bir sosyal medya profili bulunan ünlü çift hayranları tarafından ilgi ve beğeni ile izleniyor. Mutlu bir aile olmanın yanı sıra kariyer planlarını da ertelemeyen Pelin Akil Anıl Altan çifti, birbirinden farklı ve güzel projelerle ekran karşısına geçmeyi de ihmal etmiyor.

Özel Hayatları ile de Merak Uyandırıyorlar

61531d884e3fe11bac418219

Sosyal medyanın en sevilen çiftlerinden olan Pelin Akil Anıl Altan çifti sadece oyunculuk kariyerleri ile ilgili değil özel hayatları ile ilgili de merak uyandıran çiftlerden biri. Bunun en önemli nedenlerinden biri şüphesiz, birbirleri ile olan uyumları ve ikiz kızları Alin ve Lina. 
Sadece hayranlarının değil, çocuk sahibi olan pek çok anne babanın severek takip ettiği ünlü çift, sosyal medyanın parmakla gösterilecek türden örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ayrıca kızları Alin ve Lina ile ilgili gerçekleştirdikleri paylaşımlarda beğeni rekorları kırıyor. Alin ve Lina’nın ilerde anne ve babasının yolundan gidip gitmeyeceği ise şimdiden merak konusu.

Kariyerlerini Dengeli Bir Şekilde Huzur İçinde Sürdürüyorlar

İkiz kızları Lina ve Alin ile sık sık gündeme gelen Pelin Akil Anıl Altan çifti, oyunculuk kariyerleri söz konusu olduğunda birbirini dengeleme konusunda çaba gösteriyor. Pelin Akil bir projede rol alıyorsa Anıl altan çocuklar ve ev ile ilgileniyor. Anıl Altan bir projeye dahil olduğunda Pelin Akil ev ve çocuklarla ilgileniyor. Bu şekilde güzel bir denge kurarak ilişkilerini huzur içinde sürdürüyorlar. İkisi içinde süreç uzun zamandır bu şekilde işliyor. 
Geçtiğimiz sezon Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde ki Isabel rolüne hayat veren Pelin Akil, başarılı geçen bir sezonun ardından diziden ayrılma kararı aldı. Pelin Akil kendisine gelen birbirinden güzel proje tekliflerini değerlendiriyor. Pelin Akil kendisine gelen teklifleri değerlendirirken, ekranların sevilen yüzlerinden, eşi Anıl Altan ise yeni bir proje ile izleyici ile buluşacak 

Anıl Altan’dan Yeni Film Projesi

60b6020f7af50712087e15bd

Ekranlarda daha fazla görülmek istenen yüzlerden biri olan Anıl Altan ise en son Aşk Mantık İntikam dizisinde kısa bir süreliğine konuk oyuncu olarak yer almıştı. Ekranlara çok yakışan ve izleyicinin hayranlıkla izlediği başarılı oyuncunun yaz ayları içerisinde yeni bir film ile izleyiciyle buluşacağı biliniyor. Film çekimlerinin henüz Haziranın sonlarına doğru başlayacağı biliniyor. 
Ses getirecek film projelerinden biri olan filmin adı ‘’Son Dilek’’ Ceyda Ateş ve Seda Akman gibi ünlü isimlerinde yer alacağı projede yetim büyüyen bir çocuğun dünyaya bakışı gibi konular ele alınacak. Ümit Acar ve Erkan Bektaş gibi diğer erkek oyuncularında dahil olacak Son Dilek film projesinin çok ses getireceği düşünülüyor. 

Roller Değişiyor!

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Anıl Altan’ın yeni film projesine dahil olması ile birlikte evde de roller değişiyor. Yeni bir projede görene dek ev işleri ile ve çocuklarla Pelin Akil ilgilenecek. Sosyal medyanın örnek çiftlerinden biri olan Pelin Akil Anıl Altan çifti kızları Alin ve Lina ile geçirdikleri hoş vakitleri de sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor.