Türk televizyonunun en sevilen usta oyuncularından Erdal Özyağcılar, yeniden ekran başında!

Günümüze gelene kadar pek çok farklı projede yer alan Özyağcılar, büründüğü her rolün hakkından gelmiş olan usta bir oyuncu. Uzunca bir aradan sonra Erdal Özyağcılar yine bir Makedonya dizisinde rol alıyor. Makedonya’da çekimlerine başlanan dizi Erdal Özyağcılar’ın hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. 
2015 yılında Elveda Rumeli adlı dizinin çekimleri için yine Makedonya’da bulunan başarılı oyuncu, henüz seyirci ile yeni buluşmuş olan Balkan Ninnisi dizisi için kolları sıvadı. Yaz dizisi olarak ekrana gelen dizi TRT1’de yayınlanan dizi için yeniden Makedonya’ya gitme fırsatı elde eden usta oyuncu yeni projesinde yer almaktan oldukça mutlu görünüyor.

Sütçü Ramiz’di Köfteci Süleyman Oldu!

İlk kez 2015 yılında yayınlanan Elveda Rumeli dizisi, 2015 yılına damga vuran oldukça ses getiren projelerden biriydi. Erdal Özyağcılar, Elveda Rumeli dizisindeki sütçü Ramiz karakterine hayat vermiş ve yıllarca akıllardan çıkmamıştı. Sütçü Ramiz rolü ile gönüllere taht kuran Erdal Özyağcılar’ın yeni dizisi Balkan Ninnisi dizisindeki karakterinin adı ise köfteci Süleyman. Köfteci Süleyman rolü ile izleyici ile buluşan usta oyuncu üstün performansı ile ekran başındakileri adeta ekranın içine çekiyor.

629f06f84e3fe01318dfa8c0

Üsküp’teki Balkan Ninnisi dizisinin çekimleri devam ederken bir yandan da Selçuk Aydemir’in hem hikâyesini yazdığı hem de yönetmeni olduğu film için İstanbul’a geliyor. Bir komedi filmi olduğu bilinen Güven Bana filmi için set hazırlıkları yapan başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar şu sıralar bir hayli yorucu ve yoğun bir süreçten geçiyor.

Dizi ve Film Projesini Bir Arada Yürütüyor

Balkan Ninnisi dizisinin köfteci Süleyman’ı Erdal Özyağclar, dizi ve film projesini bir arada yürütüyor. Bir komedi filmi olarak izleyici ile buluşacak olan Güven Bana filmi bir komedi filmi olmasının yanı sıra ünlü birçok ismi de biraraya getirmiş görünüyor. Güçlü kadrosu ile oldukça iddialı yapımlardan biri olacak olan Güven Bana filmi daha şimdiden Erdal Özyağcılar’ın hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. 
Güven Bana filmini okuma provaları için sık sık Üsküp’ten İstanbul’a gelen Özyağcılar, filmdeki rol arkadaşlarıyla da bir arada olma fırsatını kaçırmak istemedi. Pelin Karahan, Cihangir Ceyhan, Ufuk Bayraktar, Zihni Göktay, Okan Çabalar, Köksal Engür gibi birçok ünlü ismin birarada yer aldığı zengin bir projede Erdal Özyağcılar’ın da yer alması, oyuncu kadrosundaki çeşitlilik ve zenginlik filmin şimdiden ses getirmesini sağladı. Dikkat çekici kadrosu ile güven bana filmi daha şimdiden oyuncuların hayranları tarafından ilgi ve merakla bekleniyor.

Güven Bana Yeni Sezonda Seyirci ile Buluşacak

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

Her hafta çekimleri devam eden Balkan dizisi, Balkan Ninnisinin çekimleri için Üsküp’te bulunan usta oyuncu, kısa süre sonra başlayacak olan Güven Bana komedi filminin çekimi için İstanbul’a gidecek. Hem Balkan ninnisi hem de Güven Bana dizisi için sürekli seyahat halinde olacak olan Erdal Özyağcılar’ı oldukça yoğun ve zorlu bir süreç bekliyor. Güven Bana filminin çekimleri sona erene kadar düzenli olarak Üsküp ile İstanbul arasında seyahat gerçekleştirecek olan usta oyuncunun iki projede de yeniden başarısını göstereceği şimdiden belli oluyor. 
Geçtiğimiz günlerde Beykoz’da gerçekleştirilen okuma provası için Üsküp’ ten İstanbul’a gelen ünlü oyuncu rol arkadaşları ile birlikte güzel vakit geçirmeyi de ihmal etmedi. Yeni sezona giriş yaparken çekimlerin tamamlanması ve filmin izleyici ile buluşması öngörülüyor. Güven Bana filmi muhteşem oyuncu kadrosu ile şimdiden en çok ses getiren filmlerden biri.