Show Tv'nin Çukur dizisinin ardından büyük reklamını yaparak beklentiyi yükseltmesi nedeniyle hak ettiği reytingleri alamayan Üç Kuruş dizisinden kötü haber geldi!

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi dün akşam yayınlanan reytinglerde yine bozguna uğradı!

Show Tv'nin reytinglerde zirve yaptığı Çukur dizisinin final yapmasının ardından müjdesi verilen ve Çukur'un yerini dolduracak dizi diye lanse edilen, tanıtım fragmanlarının merak uyandıran büyük bir reklamla döndürüldüğü Üç Kuruş dizisi beklentinin fazla şekilde yapılması nedeniyle hak ettiğini bulamadı.

Çukur dizisinin son sahnesinde dahi reklamı yapılan Üç Kuruş dizisi Star Tv'nin büyük paralar harcadığı Kurt Seyit ve Şura'nın hatasına düştü! Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı Kurt Seyit ve Şura için öyle bir reklam yapılmıştı ki beklenti bir hayli büyük yaratılmıştı. Şu zamana kadar bu tarz beklenti yaratılmasının ne kadar işlevsiz olduğunu anlmayan yapımcılar ve kanallar bu hatayı hala sürdürüyor.

Bu hatanın son kurbanu Üç Kuruş dizisi oldu. Üç Kuruş dizisi için beklenti o kadar büyük tutuldu ki seyirciler psikolojik olarak diziden istediğin bulamadı ve dizi hak etmediği reytingleri aldı. Üç Kuruş dizisi için bu tanıtım yanlışı yapılmasaydı şu an zirveyi zorlayacağı çok açıktı. Ancak hem Çukur ile ilişkilendirilmesi hem tanıtımdaki beklentiler hata getirdi. 

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Üç Kuruş dizisi dün akşam yayınlanan 29 Kasım 2021 Pazartesi reytinglerinde yine 6. sırada kendine yer bulabildi. Yasak Elma geçtiğimiz sezon en fenomen karakterleri Şahika ve Hasan Ali Bey'i kaybetmesine rağmen bu sezon reytinglerde zirveyi zorlayan dizi olarak yer aldı. Üç Kuruş bu sezon aslında zirveyi zorlayacak bir dizi olabilecekken yanlış strateji ile kendi ayağınsa sıktı.

Üç Kuruş bu reytinglerde sürdüğü takdirde önünde iki seçenek yer alıyor. Ya gün değişikliği ya da final kararı..