Profesyonel ve işine özveri ile yapan yetenekli oyuncu Kerem Bursin gerçekleştirmiş olduğu  bir röportaj sırasında değişik bir itiraf olay yarattı ve bu itirafı hem güldürdü hem de çok garip geldi.

Kerem Bursin gerçekten Başarılı bir oyunculuk kariyerine sahiptir. Ama asıl uluslararasına giriş yapabildiği ve daha çok kitleye hitap edebildiği dizisi sen çal kapımı olmuştur. Sen çal kapımı dizisinden sonra yetenekli oyuncu uluslararasında gerçekten büyük bir gündemi haline gelmiş ve son zamanlarda artan başarısı ile sosyal medya platformlarından asla kopmayan bir isimdir.

Kerem Bursin Şok Üstüne Şok Yarattı

Kerem Bursin aslında İstanbul'da  1987 yılında doğmuştur ve yetenekli oyuncu yaşamında ilerleyen günlerde ailesi ile beraber Amerika ülkesine yerleşmiştir, Asıl oyunculuk eğitimini  Amerika'da gerçekleştirmiş ve 2012 yılında tekrardan Türkiye'ye dönüş yaparak Güneşi Beklerken dizisinde başrol olarak televizyon ekranlarına büyük bir damga vurmuştur. Kerem Bursin Güneş Beklerken dizisi ile dikkatleri kısa bir süre içerisinde üstüne çekmiş ve Artan dizi teklifleri gelmiştir son gerçekleştirdiği dizi içerisinde önemli bir başarı elde etmiştir bu dizi sen çal kapımı olmuştur ve başrollerini Hande erçel gibi başarılı bir oyuncu ile paylaşmıştır.

 85 Ülkede Yayınlandı!

Gerçekten kendini vererek gerçekleştirdiği sen çal kapımı dizisi yayınlandıktan kısa bir süre sonra tam 85 ülke içerisinde yayınlanmış ve bu durum Kerem Bursin'in artan yabancı kitlesine sahip olmasını sağlamıştır. Özellikle de İtalya ve İspanya gibi büyük ülkelerde sen çal kapımı dizisini hayranlık ile izlemişlerdir ve bu durum tabii ki de oyuncunun kariyer açısından Yüksel'i Mine ve daha iyi projelerde bulunabilmesi imkân sağlamıştır. Kısa bir süre sonra başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Eflatun filmi seyircilerin önüne sunulacak Kısa bir süre sonra. 
Kısa bir zaman dilimi öncesinde Disney Plus gibi önemli bir Platformu anlaşma sağlayan yetenekli ve kabiliyetli Oyuncu oynayacağı dizi veya film içerisinde Pınar Deniz ile bir başrolü hazırlaması gerçekleştiriyor Kerem Bursin Geçmiş Günler içerisinde Disney Plus galasında magazincilere gerçekten samimi ve doğru itiraflar gerçekleştirmiştir.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Kerem Bursinden Beklenmedik İstek

Kerem Bursin 10 yıl önce Türkiye'de önemli bir kariyer başlangıcı sağlamış ve açıklamalarında o ilk günkü yaşadığı heyecanı artık sahip olmadığını itiraf etmiş.  Kariyerinde önemli bir yere sahip olan sen çal kapımı dizisi içerisinde gerçekleşen denize düşme sahnesinde çekim yapılmasını istememiş ve yönetmene de dublör istediğini belirtmiştir işte bunu ilk defa anlatıyor.

Aslında oyunculuk kariyerinin başlangıcında gerçekten çok başka düşündüğünü söylemeye devam ederken Bir de şu şekilde açıklama yapmıştır ‘’“10 sene önce başladığımda. Ocak’ta karakterim denize düşecek, hemen yaparım. Her şeyi yapmaya hevesliyim. Son dizimde yine böyle bir sahne vardı. Başkası yapabilir mi onu dedim. Genişten çekersin. Yani hevesim bilmiyorum. Binadan binaya atlamayı kesinlikle yapmak isterim. Ya da helikopterden düşmeyi isterim”  diyerek kısa ve öz bir kendini açıklaması olmuştur. 

Bursin’den Önemli Açıklama Geldi

 Kerem Bursin'in bu önemli açıklaması aslında gerçekten tam bir aksiyon ruhuna sahip olduğu ama bu ruhunu denize düşerek değil de daha çok Binadan binaya atlama ya da polisi gibi dizilerde tercih edebileceğini belirtmiş oldu. Gerçekten gerek canlandırdığı karakterlerin profesyonelliğini hiç bozmadan özveri ile çalıştığı bir oyunculuk camiası içerisinde isteği biraz hayranları tarafından garipsenmek ile  beraber biraz da şaşırtmıştır. Kerem Bursin ilerleyen zamanlarda Disney Plus Anlaşması yaptığı platform içerisinde Gerçekten güzel dizi ve filmler ortaya koyabileceği düşünülüyor.