Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti uzun süredir devam eden mutlu beraberlikleri ile göz dolduran bir çift.

Aralarında zaman zaman ayrılık haberi çıksa da çiftin beraberliği devam ediyor. Özellikle Kadir Doğulu'nun son dizisinden sonra çıkan aldatma haberleri de gerçekçi görünmüyor. Bu mutlu çift Peyami Safa'nın unutulmaz romanı Fatih Harbiye'de tanışmıştı. 

Bu dizide başrolleri paylaşan çift tanıştıktan kısa bir süre sonra birbirine aşık oldu. Mutlu bir beraberlikten sonra da evlendi. Halen de evli olarak hayatlarına devam ediyorlar. Çiftin karavanla yaptıkları tatil paylaşımları da hayranları tarafından takip ediliyor.

Yeniden Bir Roman Uyarlamasında Birlikteler

Genç çiftin ikinci kez aynı dizide rol alacağı konuşuluyor. Bu sefer de bir edebiyat uyarlamasında rol alacak olan çiftin dizisinin ismi Gecenin Ucunda. Dizi aynı isimli romandan uyarlanacak. Romanın yazarı Peride Celal ve bu kitap Türk edebiyatının en sevilen eserlerinden birisidir. 

Belirlenen İlk İsim Atagül Olmuştu

Peride Celal'in romanında oynayacağı söylenen ilk isim Neslihan Atagül olmuştu. Hatta dizinin yapımcılığını da eşinin yapım şirketi ve TMC birlikte üstlenmişti. Yani Atagül eşinin yapımcısı olan bir dizinin başrolünü almıştı. Bu haber hayranlarını sevindirirken daha sonra yapılan açıklamalar da herkesi heyecanlandırdı. 

Ancak daha sonra Kadir Doğulu'nun da başrol oynayacağı haberi geldi. Bu durum genç çiftin hayranlarını daha da heyecanlandırdı. Bir roman uyarlamasında başlayan aşklarının yeniden bir roman uyarlamasını canlandırması da dizinin iyice merak uyandırmasına neden oldu. Ancak asıl heyecanlı haberler daha sonra geldi.

Zuhal Olcay da Gecenin Ucunda Dizisinde Yer Alacak

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Gecenin Ucunda dizisinde birlikte oynayacağı konuşulurken heyecanı arttıran bir haber daha geldi. Öyle ki dizide Atagül'ün annesini de ünlü oyuncu Zuhal Olcay canlandıracaktı. Romanda Macide olarak yer alan Atagül'ün annesini, Şermin karakterine hayat verecek olan Olcay canlandıracak.  

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Tuba Ünsal da Gecenin Ucunda'ya Katıldı

Gecenin Ucunda romanı ilk olarak Gecenin Ucundaki Işık olarak yayınlanmış. Kadir Doğulu çok zengin bir ailenin oğlu olan Kazım Işık'ı canlandırıyor. Işık romanın genelinde hem onu hem de genel olarak bir aydınlanma ve rahatlamayı temsil ediyor. Kazım, Nermin ile evli. Ancak daha romanın başına hamile ve eşinden boşanmış olan Macide'yle tanışıyor. Böylece çatışma Nermin ve Macide arasında başlıyor. Tuba Ünsal ve Neslihan Atagül'ün çatışmasını izlemek şimdiden seyircilerin daha fazla heyecan duymasına yol açtı.

En Güzel Romanım

Peride Celal Gecenin Ucunda'yı 1960'lı yıllarda yazmış ve bir anlamda o yıllara ışık tutuyor. Ancak dizi tarihi değil de günümüzde geçecek şekilde uyarlanacak. Toplumsal tabakaların ve aralarındaki farklılıkların incelikle işlendiği bu romanı Celal, "en güzel romanım" olarak tarif etmiş. Roman çocuğu ile yalnız kalan ve aşka sırtını dönen Macide'nin hikâyesi. Macide'nin Kazım'ın aşkına teslim olup olmayacağı roman boyunca tartışılıyor. Aynı zamanda Kazım'ın eşi Nermin ve Macide arasındaki çatışma da romanda incelikle işleniyor.

Aşk Hikâyesi

Peride Celal aynı zamanda romanını yazdığı en güzel aşk romanı olarak da anlatmış. Çatışmalı ve büyük bir aşk hikâyesi izlemeyi sevenler şimdiden bir efsaneye dönüşen diziyi merakla bekliyor. Kadrosu da ünlü ve sevilen isimlerden oluştuğu için dizi çoktan adından söz ettirmeye başladı. Bir süre ekranlara ara vermiş olan Atagül'ün dönüşü de merakla bekleniyor. Macide, Kazım Işık ve Nermin arasındaki çatışmalı aşk hikâyesi bakalım reytinglerde nasıl bir seyir izleyecek?