1988 doğumlu genç oyunculardan Hazal Filiz Küçükköse aslında uzun zamandır ekranlarda tanınan bir isim. Ancak yaklaşık iki yıldır herhangi bir dizide yer almadı.

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nde başlayan Küçükköse daha sonra bu bölümü bırakıp Kimya Bölümü'ne girdi ve oradan mezun oldu. İlk dizisi de Ankara'da çekilen bir gençlik dizisi olan ve yayınlandığı zaman çok sevilen Deniz Yıldızı dizisiydi. 55 kilo ve 1.72 boyunda olan oyuncu 2014 ve 2018 yılları arasında Tuan Tunalı ile evli kalmış ve 2018'de boşanmıştır. 

Hazal Filiz Küçükköse Hangi Dizilerde Yer Aldı?

hazalfilizkucukkose-k1

İlk kez Deniz Yıldızı ile ekrana gelen Küçükköse ilk çıktığı günden beri izleyicilerin dikkatini çekti. Ekrana yakışan bir yüzü olan oyuncunun ikinci dizisi yine günlük yayınlanan Beni Affet dizisiydi. Daha sonra ise asıl tanındığı dizi Kalbim Seni Seçti' de yer aldı. Ustura Kemal, Uçurum ve Günahkâr dizilerinden sonra Kara Sevda dizisi ile de geniş kitleler tarafından tanındı. Rüya ve Mehmed Bir Cihan Fatihi dizilerinde de yer alan oyuncunun en son dizisi ise Zemheri’ydi. Ekran macerası sadece on bölüm süren Zemheri'den sonra oyuncu yaklaşık iki yıl herhangi bir dizide yer almadı. Her sorulduğunda da bir süre dinlenmek istediğini belirtmişti. Şimdi ise bazı teklifleri değerlendirdiğini söylüyor. 

Yine Bir Tarihi Dizide Yer Alacak mı?

Hazal Filiz Küçükköse ile ilgili en son çıkan haberlere göre oyuncu Yavuz Sultan Selim'in hikâyesini anlatan bir tarihi dizide rol almayı planlıyor. Ama kendisi bu projeyle ilgili bir açıklama yapmadı. Geçen seneden beri herhangi bir dizide yer almak istediğini söyleyen oyuncu dediği gibi uzun bir süredir ekranlarda yok. Son olarak yer aldığı yapım ise Kötü Adamın 10 Günü projesiydi. Bunun ardından yaptığı açıklamada Küçükköse artık ulusal kanallardan birisinde yayınlanacak olan bir proje için görüşme yaptığını söyledi. Ama bu görüşmeyle ilgili herhangi bir ayrıntı vermek istemedi. Henüz nasıl bir proje olduğu belli olmayan Küçükköse'nin hayranları kendisini izlemeyi özledi.

Yeni Sezonda Ekranlarda Olacak mı?

2781947_810x458

Hazal Filiz Küçükköse' nin hayranları kendisini bir dizide görmek istiyor. Oyuncu da son röportajında bir dizide yer almak istediğini ve önceliğinin bir ulusal kanal projesi olduğunu söyledi. Ama dijital platformlardan bir teklif gelirse de değerlendirmek istediğini belirtti. Anlaşılan o ki ekranlardan uzak kalmak kendisine iyi gelmiş ve artık kendisi de bir dizide yer almak istiyor. Bu yüzden kendisini bu aralar senaryo okumaya vermiş olabilir. Okuduktan sonra kendisine göre bir projede yer almak Küçükköse'nin de artık çok istediği bir durum.

Nasıl Bir Proje İstiyor?   

Aslında Hazal Filiz Küçükköse hemen her türlü dizide ve projede yer aldı. Gençlik dizisinden Kara Sevda gibi dram dizilerine ve tarihi yapımlara kadar pek çok dizide görülen oyuncunun yeni projesi hakkında bir açıklama yapılmadı. Hemen her projeye yakışan bir yüzü olan oyuncunun nasıl bir seçim yapacağı merak ediliyor. Hayranları da bu konuda kendisinin bir açıklama yapmasını bekliyor. 

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Beklenen açıklama gelmese de görünen o ki Küçükköse bir proje ile bu sezon ekranlarda olabilir. İki yıldan sonra kendisi de artık çalışmak istiyor. Ancak dizi konusunda biraz titiz davranıyor. Bunun sebebi de en son er aldığı dizinin ekran macerasının kısa sürmesi olabilir. Şimdi kafalardaki soru Küçükköse'nin hemen bir yaz dizisinde mi yer alacağı yoksa daha sonraki Eylül sezonunda mı ekranlara geleceği sorusudur.