Yazın gelmesi ile birlikte birbirinden güzel ve eğlenceli yaz dizileri ekranlar da görülmeye başlandı. Bunlardan birisi de Çarşamba günleri ATV’de yayınlanan ve ilk bölümü ile ekranlara gelen Gizli Saklı dizisi.

Dizinin ilk iki bölümü oldukça beğenildi. Başrollerinde Mucize Doktor dizisinde çok beğenilen Sinem Ünsal ve Kardeşlerim dizisinin beğenilen oyuncusu Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı dizinin başrol çiftinin uyumu da çok beğenildi. Şimdilik iki oyuncunun da kimyası tutmuş ve bu dizi başarılı bir yapım olmuş gibi görünüyor. Dizi sadece bir romantik komedi dizisi değil, aynı zamanda polisiye bir komedi dizisi olduğu için de konusu ile de takdir topladı. 

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Naz ve Pamir'in Hikâyesi
Dizide başrollerde yer alan Sinem Ünsal Naz simli bir polisi, Halit Özgür Sarı ise Levent isimli bir polisi canlandırıyor. Her ikisi de gizli bir operasyonda yer alan ve operasyon sırasında sevgiliymiş gibi davranan ikilinin hikâyesi hem komik unsurlar hem de aksiyonla doludizgin devam ediyor. Başarılı bir eğitim hayatının sonunda Polis Akademisi'nden mezun olan Naz, annesi ve dayısının kendisi için düzenlediği kutlama sırasında karşı kaldırımdan geçen şüphelinin peşine takılır. Ancak daha sonra şüpheli bulduğu şahsın kendisinin de bir polis olduğunu ve silah kaçakçısı olduğu sanılan Tarık Koşuoğlu'nun peşinde olan bir polis olduğunu öğrenir. Ayrıca Pamir isimli bu polis ve kendisi bu kaçakçının komşusu olan evli bir çift rolünde kendisinin peşine düşecektir.

Kimlikleri Açığa Çıkacak mı?

62aa12e986b2451dbc8b2b80
Dizinin ilk bölümünden sonra Naz ve Pamir hayatına Yaz ve Levent olarak devam ediyor. Ancak Tarık Koşuoğlu' nun evinde yemek yedikleri sırada onlardan şüphelenen Tarık evlerine giriyor. Evde bir silah bulan Tarık onların ikisinin de polis olduğundan artık ciddi şekilde şüphelenmeye başlar. Kimliklerinin açığa çıkmasından korkan Pamir ise başka bir çözüm yolu ararken oturdukları sitenin güvenlik görevlisinin Naz'ın dayısı Namık olduğu fark edilir. Dizinin 22 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan bölümünde Naz ve Pamir Namık dayının işten çıkması için çalışacaktır. Ayrıca Tarık ve Tufan arasında da işler karışacaktır.

Gizli Saklı Dizisi Kadrosu
Dizinin kadrosunda silah kaçakçısı rolünde deneyimli tiyatro oyuncusu Tardu Flordun ve onun eşi rolünde ise sinema dünyasının beğenilen ismi Ece Dizdar yer alıyor. Talat Gültekin rolünde ise Çok Güzel Hareketler Bunlar' dan tanıdığımız Bülent Emrah Parlak var. Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Şinasi Yurtsever ve çok sevilen komedi oyuncusu Şebnem Sönmez de dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular. Kadrosu oldukça kuvvetli olan dizi ekranlarının komedi açığını kapatmaya ve yaz ekranı reytinglerinin zirvesinde yer almaya aday. Bakalım ekran macerası nasıl devam edecek ve seyirciler tarafından beğenilecek mi?

Gizli Saklı Uyarlama mı?

kapak_144231
Gizli Saklı dizisi The Americans adlı bir diziden uyarlama. Amerika'da beğenilen dizinin Türkiye'ye uyarlanması da izleyicileri merak ettirdi. Ancak dizinin orijinal halinde İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir dram var. Türk uyarlaması olan Gizli Saklı ise bu konuyu bir komedi dizisi haline getirdi. İlk bölümünden itibaren başrol oyuncularının sürekli bir dalaş içerisinde olduğu dizinin ilk çıkışı başarılı olmuş gibi görünüyor. Bundan sonra nasıl bir izlenme grafiği çizecek henüz belli değil. Şimdiden bir kısım izleyiciyi kendine çekmiş gibi görünse de daha sonra nasıl devam edeceği ve diğer yaz ekranı dizileri arasında nasıl bir izlenme grafiği çizeceği ise henüz belli değil.