Ünlü oyuncu Hande Erçel dünya listesinde ikinci sırada yer aldı. Hande Erçel, IMDb listesinde 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünya 2.'si olarak tarihe geçti!

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Başarılı oyuncu Hande Erçel yine bir ilki gerçekleşti! Son olarak yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisindeki performansı ve güzelliği ile adından söz ettiren Hande Erçel dünya üzerindeki en çekici ikinci kadın oldu!

Kerem Bursin ile örnek bir aşk yaşayan Hande Erçel IMDb listesinde 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünya 2.'si oldu.

hande-ercel1-PGM8

Toplumsak olaylara, hayvanlara, doğaya duyarlılığı ile takdir toplayan Hande Erçel güzelliği ile de övgüleri tüm dünyadan aldı!  

IMDb listesinde dünyanın en çekici kadınlar listesinde 1. sırasında ise Kate Upton yer aldı.

Dj8xkb5X4AEU_HA

Hande Erçel, dünyada başarılara imza atmaya devam ediyor. Bugüne kadar kendisine yapılan mobinglere rağmen hiçbir magazin olayında yer almayan ve sadece işini yapan Hande Erçel emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

guzel-dostluk-1582497573195

Hande Erçel, IMDb listesinde 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünya 2.'si oldu. Hande Erçel'in şöhreti dünyaya açılmaya devam ediyor.

Instagram'da 25 milyon küsur takipçisi olan Hande Erçel, dünya yıldızları ile rekabet etmeye devam ediyor.