En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna katılması ile gündemde ses getiren Uğur Yücel’in transferi bilindiği üzere çok konuşulmuştu. Dizinin hayranlarını çok üzen bu haber henüz yeniliğini korurken Uğur Yücel’den son gelen haberler kafaları daha çok karıştırdı. Uğur Yücel’in proje çekimleri bitti mi? Uğur Yücel’in yeni projesi ne?

Bilindiği üzere usta oyuncu Uğur Yücel’in öne Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna dahil olduğu söylenip sonrasında ATV’nin yapım ile anlaşamayıp Uğur Yücel’ veto ettiği duyurulmuştu. Sonrasında ise ATV ile bu krizin çözüldüğü ve kanalın Uğur Yücel vetosunu kaldırdığı söylenmişti. Ancak çekimleri iptal olan diziden de bir daha söz edilmemişti.

366x218-ugur-yucel-kimdir-1516173673333

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çekimleri yapılmayınca ve arkasındaki Uğur Yücel iptal haberleri sürerken usta oyuncu da Almanya’ya gitmişti.

Gündemde Hamburg’un Filmfoerderung Hamburg Schleswig-Holstein (FFHSH) ve Medienboard Berlin-Brandenburg (MBB) fonlarından yapım desteği ile gündeme gelen “Rheingold” filmi için Fatih Akın ile biraraya gelen Uğur Yücel bu projede yer aldı. Film bu yılın en büyük fon desteği alan yapımı olarak biliniyor.

maxresdefault-12

Fatih Akın’a ait merak uyandıran yeni film “Rheingold” Kürt-Alman Rapçi Xatar’ın hikayesini anlatacak diye biliniyor.

Xatar’ın hayat hikayesi ise Irak’ta bir hapishaneden Almanya sahnelerine uzanan yolculuğu ile gerçekten ilginç. Şimdi Fatih Akın ve Uğur Yücel gibi iki usta elden geçen bu film gerçekten sabırsızlıkla beklenmekte.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

uguryucel-fatihakin-1a-750x375-c

Uğur Yücel Xatar’ın hayat hikayesi “Rheingold” çekimleri için gittiği Hamburg’dan dönüyor. Çekimlerin bittiğini ise sosyal medya hesabından bizzat yaptığı paylaşımla duyurdu.