Kanal D sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'ya 11 Ekim günü katılan yeni yarışmacı Büşra Nur Özkarakaş kimdir? İzleyiciler Gelinim Mutfakta Büşra Nur yaşı, instagramı ve nereli olduğunu araştırıyor.

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sürprizi yaşandı. Gelinim Mutfakta'da 11 Ekim 2021 Pazartesi günü yeni gelin yarışmacı Büşra Nur Özkarakaş ile kayınvalidesi birlikte katıldılar. Gelinim Mutfakta izleyicileri de merakla Büşra Nur Özkarakaş kimdir? Gelinim Mutfakta Büşra Nur kaç yaşında, nereli, instagram hesabı var mı? Bu soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Gelinim Mutfakta Büşra Nur hakkında tüm bilgiler haberimizde sizlerle...

Gelinim Mutfakta Büşra Nur Kimdir?

Geçen hafta elenen Sümeyye ve kaynanası İnci'nin yerine yarışmaya bu hafta katılan yeni yarışmacı Büşra Nur Özkarakaş oldu. Yeni haftanın ilk bölümünde iddialı olduğunu sözleri ve eylemleriyle ortaya koyan Büşra Nur tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Büşra Nur daha ilk günden Aslıhan ve Kayınvalidesi Nuray Hanım'a resti çekti. Büşra Nur ve kaynanası Arzu dişli bir ikili olduklarını ilk günden gösterdiler.

Gelinim Mutfakta Büşra Nur Kaç yaşında ve Nereli?

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

Gelinim Mutfakta Büşra Nur 2000 doğumlu. 21 yaşında olan genç gelin, Gaziantep doğumlu ve İstanbul'da yaşıyor.