Yeni sezonda yeni oyuncu ve karakteriyle dikkat çeken Yasak Elma dizisinde Yıldız her şeyi öğreniyor! İzleyiciler Yıldız'ın Çağatay ve Kumru'dan nasıl bir intikam alacağını merak ederken beklenen oldu

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, yeni sezonunda da rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Yasak Elma'nın yeni sezonunda da entrikalar ve adeta 'taht oyunları' kesilmiyor. Tabi Yıldız'ın makus talihi de peşini bırakmıyor. Çağatay'ın Yıldız'ı Kumru'yla aldatması izleyiciyi şok ederken Yıldız kuşkularını sonunda gördükleriyle gerçeğe dönüştürüyor! Şimdi Çağatay ve Kumru'yu Yıldız'ın 'acı intikamı' bekliyor! Yıldız kocası Çağatay ve metresi Kumru'dan nasıl bir intikam alacak? Kumru'nun babası ile Yıldız ikilisi birlikte mi hareket edecekler? Ender olanları öğrenecek mi? 

Yıldız Ortalığı Savaş Alanına Çevirecek

yasakelma115

Yasak Elma dizisinin geride kalan 114. bölümünün ardından gözler Yasak Elma 115. bölüme çevrildi! Yıldız, ihaneti, Çağatay'ın Kumru için tuttuğu evde bizzat gözleriyle görüyor. Bu dakikadan itibaren artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacak! Yıldız, ani tepki vermekten kaçınarak intikamını yavaş yavaş, belli etmeden almayı planlıyor. Hem Çağatay'a hem de Kumru'ya hayatı zehir etmesi beklenen Yıldız, ilk işaret fişeğini atıyor. 

Çağatay'ın peşinde gezen ve açığını yakalamaya çalışan Ender ise Doğan'la yakınlaşıyor. Çağatay ve Ender bu kez karşı karşıya geliyorlar! 

Yıldız Nasıl bir İntikam Alacak?

Kurtlar sofrasında Yıldız'ın intikamı olay olacak! Yıldız, Kumru'ya "Artık yeni bir ben var" diyerek bunun ipuçlarını veriyor. Yasak Elma 115. bölüm fragmanında Yıldız'ın, Kumru'nun evinde bir vazoyu bilerek elinden düşürüp kırdığı gözüküyor. Yasak Elma dizisinin tutkunları Yıldız'ın nasıl bir intikam alacağına kilitlenmiş durumda. Doğan'ın da tahmin ettiği gibi Yıldız akıllıca davranıp belli etmeden, ya da hemen belli etmeden intikamını yavaş yavaş alacağa benziyor.

Yasak Elma 115. bölümü bu akşam (11 Ekim Pazartesi) FOX TV ekranlarında saat 20.00 itibariyle izleyicisiyle buluşacak.