Elon Musk ve Grimes ayrıldı! Elon Musk 3 yıldır birlikte olduğu Kanadalı şarkıcı Grimes ile yarı ayrı olduğunu doğruladı.

Daha sonra, Grimes'ın katıldığı sıcak özel üyeler kulübü Zero Bond'da yıldızlı bir Met Gala partisi verdi ve ikili, ertesi gün New York'tan birlikte ayrılırken fotoğraflandı. Ancak geçen hafta Musk, Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in karısı Nicole Shanahan'ın düzenlediği bir partiye yalnız katıldı

Elon Musk ve Grimes, üç yılın sonunda ayrıldılar! SpaceX'in kurucusu, Kanadalı şarkıcı Grimes ile "yarı ayrı" olduklarını, ancak iyi şartlarda kaldıklarını açıkladı. Musk, X Æ A-Xii Musk adlı 1 yaşındaki oğullarına birlikte ebeveynlik yapmaya devam edeceklerini de söyledi. Elon Musk, "Yarı ayrıyız ama hala birbirimizi seviyoruz, sık sık görüşüyoruz ve iyi anlaşıyoruz" dedi.

Musk yaptığı ayrılık açıklamasından "SpaceX ve Tesla'daki işim, Teksas'ta olmamı veya denizaşırı seyahat etmemi gerektiriyor.."

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

2018 yılında beraberlikleri ortaya lçlıkan Musk ve Grimes 2020 yılında da oğullarını kucafklarına almışlardı.

Henüz geçtiğimiz hafta yapılan Met Gala'da 33 yaşındaki Grimes ve 50 yalındaki Elon Musk kırmızı halıda görülmüştü.. Musk içeriye girmemiş sadece kırmızı halıda Grimes'in yanında kameralara poz vermişti.

Elon Musk daha önce yazar Justine Wilson ile evliydi ve ondan beş oğlu vardı. Ayrıca iki kez de Westworld oyuncusu Talulah Riley ile evlendi.  Musk ayrıca Johnny Depp ile olaylı bir boşanma davası geçiren Amber Heard ile de çıkmıştı.