Show Tv'nin yeni dizisi Yalancı uyarlama mı? Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor. Yalancı orjinal Liar dizisi sonunda ne oluyor? Deniz mi doktor Mehmet Emir mi yalancı?

Show Tv'nin yeni dizisi Yalancı düşük reytingler alsada sosyal medyada konuşulmayı başardı. Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yalanacı dizisi konusu ve oyuncuları ile dikkatleri çekse de türk halkına pek uymayan çekim tarzı ile reytinglerde istenileni alamadı. 

Yalancı dizisi hangi diziden uyarlama? Yalancı dizisi sonunda ne oluyor? Yalancı dizisi kim yalan söylüyor? Yalancı dizisi uyarlama mı? 

Güney Kore sonrası İngiliz uyarlaması diziler de ülkemizde tek tek uyarlanmaya başlandı. Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi sonrası bir başka İngiliz yapımı dizi Liar dizisi de ülkemizde Yalancı adıyla uyarlandı.

1059145

Dizinin ilk bölümünde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun oyunculukları sosyal medyaya damga vurdu. Orjinal diziyi izlemeyenler spoilera yakalanmadan kimin yalancı olduğunu tahmin etmeye çalışsada dizinin aldığı reytinglerde ömrünü pek uzun süreli olmayacağı tahmin ediliyor. 

Orjinal dizis Liar 2 sezon ve toplam 12 bölümden oluşruken Yalancı dizisi aldığı reytinglerle sanırızı yakın bir zamanda finale doğru gidecek gibi duruyor. 

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Yalancı dizisi ilk bölüm reyting savaşını geçen hafta Fox Tv'de romantik komedi olarak başlayan ancak drama doğru evrilerek sezon onayını alan Aşk Mantık İntikam'a ve TV8'in bol kurgulu her sezonun aynı yarışması Masterchef'e karşı olduça kötü bir oranla kaybetmişti.

Yalancı Konusu Ne?

Deniz dul ve güzel bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise çok ünlü, kibar ve başarılı bir cerrahtır. Aynı zamanda hem Deniz'in öğrencilerinden birinin babasıdır hemde Deniz'in ablası Yasemin'in çalışma arkadaşıdır. Deniz ve Mehmet Emir bir akşam yemeğe çıkar. Ancak uyandıklarında Deniz, Mehmet Emir tarafından tecavüze uğradığını iddia ederken Mehmet Emir ise neye uğradığını şaşır ve iddiayı yalanlar. İkisinden biri yalan söylemektedir peki ama kim?

LİAR DİZİSİ ORJİNALİNİN SONUNDE NE OLUYOR?

6144ba6a86b24513ec2a2054

Liar dizisi ilk sezonunda yalancının kim olduğu ortaya çok geçmeden çıkıyor. Yalancının kim olduğu seyircide şok etkisi yaratıyor.

Liar ikinci sezonuda ise olay başka bir olaya evriliyor ve seyirci yeniden bir bulmacanın içinde kendini buluyor. 

LİAR DİZİSİ OYUNCULARI 

Joanne Froggatt, Ioan Gruffudd, Zoë Tapper, Warren Brown, Richie Campbell ve Jamie Flatters yer alıyor.