Fox Tv'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün Serdar gerçekte kimdir? Elbet Birgün Ulvi Kahyaoğlu kaç yaşında? Ulvi Kahyaoğlu hakkında merak edilenler nelerdir? Ulvi Kahyaoğlu ne mezunu? Sevgilisi Kim?

Fox TV'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün’ün bu akşam ekranlara gelecek ilk bölümü heyecan ile bekleniyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu ile uzun süredir gündemde olan dizi bu akşam ekranlara idaalı bir giriş yapacak.

Senaryosunun Yusuf Reha Alp tarafından yazılan ve oyuncu kadrosunda Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Bura Yamantürk, Muhammet Uzuner, Ömer Genç, Zeynep Kaçar, Helin Kandemir, Kenan Acar, Ulvi Kahyaoğlu, Yağmur Özbasmacı, Talha Karcı, Eylül Lize Kandemir gibi geniş bir kadronun yer aldığı Fox Tv’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün’de yönetmen koltuğunda ise Gül Oğuz var.

Peki Elbet Bir Gün Karakterinde dikkat çeken Serdar Karakterine can veren Ulvi Kahyaoğlu gerçekte kim? Ne mezunu? Ulvi Kahyaoğlu evli mi? Ulvi Kahyaoğlu geçmişte hangi dizilerde hangi filmlerde rol aldı?

ULVİ KAHYAOĞLU KİMDİR?

1995 yılı İzmir doğumlu genç oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu.

Ekranlarda ilk olarak Benim Adım Melek Dizisindeki Melek’in oğlu Keremi canlandırarak rol aldı.

Daha çok kısa filmlerde rol alan ve ödüller kazanan başarılı tiyatro oyuncusu Ulvi Kahyaoğlu’nun rol aldığı bazı oyunlar ve diziler;

Tiyatro Oyunları

Diyelim ki Birlikteyiz /2018

Ölmez Ağaç Efsanesi / 2018

TV Dizileri

Benim Adım Melek / 2019

 

ELBET BİR GÜN SERDAR KİMDİR?

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor… FOX TV gözünün yaşına bakmadı! Reytingleri düşen dizi final yapıyor…

Hayatının büyük bir bölümünü bağımlı olarak geçiren Serdar, Mehmet’in kardeşi olup tam tersi zayıf bir karakterdir. Aşırı duygusal bir karakter olan Serdar aynı zamanda abisinin şirketinde çalışmaktadır. Bilgisayar ile arası her zaman iyi olmuştur. Fakat bu abisi ile kıyaslanmasına ve içinde bir savaşa girmesine engel olamamıştır.