Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Hadise uzun bir süredir küslerdi. Birbirleriyle konuşmayan Demet Akalın ve Hadise'nin neden küstükleri ise merak ediliyordu. Uzun süren küslük Demet Akalın'ın Hadise'nin şarkısıyla attığı hikayeden sonra bitti. Hadise ve Demet Akalın barıştı. Ancak Demet Akalın ve Hadise'nin küsme sebebi merak ediliyor. Peki, Demet Akalın ve Hadise neden küsmüştü?

İki ünlü ve başarılı şarkıcı olan Demet Akalın ve Hadise Açıkgöz'ün uzun bir süredir küs oldukları herkes tarafından biliniyordu. Bir tarafta yıllardır sahnelerde ve ekranlarda olan Demet Akalın varken diğer bir tarafta daha küçük yaşında büyük başarılar elde etmiş büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hadise yer alıyordu. Demet Akalın ve Hadise'nin ani bir şekilde küsmesi ve birbirlerine laf sokan paylaşımlar yapmaları günlerce konuşulmuştu.

Türkiye'nin iki önemli pop müzik ismi Demet Akalın ve Hadise'nin olaylı tartışması sonrasında ikili birbirlerine küsmüşlerdi. Küsmekle kalmamış hem Hadise hem Demet karşılıklı birbirine laf söylemeye devam etmişlerdi. Uzun süren küslüğün ardından Demet Akalın ve Hadise cephesinden barış haberi geldi. Demet Akalın'ın beyaz bayrak çıkarmasıyla son eren Hadise ve Demet Akalın küslüğü bitti. Ancak ikilinin neden küstüğü de pek çok kişi tarafından unutulmuştu. Peki, Hadise ve Demet Akalın neden küstü? Demet Akalın ve Hadise'nin küsme sebebi neydi? Niye kavga ettiler?

kako-WxVqCl4beGX7pDHE

Demet Akalın ve Hadise Neden Küstü? Küsmüştü?

Hadise’nin kişisel Instagram hesabında yaptığı bir paylaşım sonucunda Demet Akalın'ın dilini tutamaması sonucunda Hadise ve Demet Akalın kavga etmiş ve küsmüşlerdi. Hadise instagram hesabında “Mekanın sahibi geri geldi” notuyla bir fotoğraf paylaşmıştı. Hadise'nin mekanın sahibi geri geldi açıklamalı fotoğrafını paylaşması üzerinde Demet Akalın'dan şok edici bir cevap gelmişti.

Hadise instagram hesabında “Mekanın sahibi geri geldi” açıklamalı fotoğraf paylaşımı sonrasında ünlü şarkıcı Demet Akalın, “Her yerin sahibi olsun. Koca yok, yalnız uyuyor” diyerek Hadise'nin fotoğrafına ve açıklamasını tiye almıştı. Demet Akalın'ın bu tuhaf yorumu üzerine Hadise'den de cevap gecikmedi. İkilinin böyle başlayan tartışması daha uzadı da uzadı ve kavga devam etti. Hadise ve Demet Akalın'ın küsme sebebi neydi bir bakalım.

kako-o6LD5RQTaoTwQuBu

Hadise ve Demet Akalın'ın Küsme Sebebi Neydi?

49 yaşındaki Demet Akalın ve 36 yaşındaki Hadise Açıkgöz'ün barışma haberleri pek çok kişiyi mutlu ederken bir grup kişiyi de şaşırttı. Demet Akalın'ın Hadise cephesine yaptığı alakasız saldırı ve yorumlar hem Hadise'yi hem de birçok kişiyi çileden çıkartmıştı. Hadise'nin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma cevap verme gereği duyan Demet Akalın'ın cevabı çok konuşulmuştu.

Hadise'nin bekar olmaıs ve evli olmaması Demet Akalın'a dert oldu. Demet Akalın'ın Hadise'ye “Her yerin sahibi olsun. Koca yok, yalnız uyuyor” demesi sonucunda Hadise ve Demet cephesinde kavga başlamıştı. Demet Akalın'ın bu paylaşımına Hadise'den de cevap gecikmedi. Hadise, Demet Akalın'ın açıklamasına, Senin instagramda 10 milyon takipçin yok diyerek bir açıklama da bulundu.

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

kako-prDtT2bW8hJN8SGc

Hadise'nin 10 milyon açıklamasına ise Demet Akalın, "Hadise'yi bir uyarın yazık ona. Günah... Kendini 10 milyon zannediyor. Ben araştırttım onu. Milyoncuk bile değil. Yazık vallahi ya... Kocası da yok, milyoncukları da yok” cevabını vermişti. Demet Akalın’ın polemik başlatan bu sözleri ise Demet Akalın'ın geçmişte de birçok ünlü isimle kavga ettiğini akıllara getirdi.

Birçok ünlü isimle küs olan Demet Akalın, Hadise ile barıştı. Arabada giderken radyosunda Hadise'nin şarkısının çalmasını paylaşan ve hikaye paylaşımına Hadise'yi etiketleyen Demet Akalın cephesinden beyaz bayrak geldi. Hadise ile arasını düzeltmek istediğini gösteren Demet Akalın ile Hadise barıştı. Hadise ve Demet Akalın'ın barışması da pek çok kişiye bir oh çektirdi. Demet Akalın'ın her geçen gün bir ünlü isme laf atması ve kavga etmesi de artık alışıldık bir durum haline geldi.

Hadise'nin instagram hesabı: @hadise https://www.instagram.com/hadise/?hl=tr

Demet Akalın'ın instagram hesabı: @demetakalin https://www.instagram.com/demetakalin/?hl=tr