Ünlü dizi film ve reklam oyuncusu Demet Özdemir bir süredir Disney Plus' da izleyiciler ile buluşacağı Dünyayla Benim Aramda adlı yeni dizisi için setlerde yerini aldı.

Ülkemizde de yayına başlayacak olan Disney Plus'la anlaşma imzalayan oyuncu Demet Özdemir oynayacağı dizide Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolde. Dünyayla Benim Aramda dizisi için oldukça yoğun bir çekim programı var. 

Demet Özdemir yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili hiçbir şekilde tiyo  vermiyor. Ara sıra sosyal medyada dizi setinden paylaşımlar yapan ünlü oyuncu son olarak yeni bir fotoğraf paylaştı. Demet Özdemir yeni dizisinde beraber rol almış usta oyuncu Zerrin Tekindor ile beraber bir fotoğraf yayınladı. Demet Özdemir’in yapmış olduğu bu paylaşım hayranları tarafından çok beğenildi.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Demet Özdemir'in Yeni Paylaşımı

Demet Özdemir'in Zerrin Tekindor ile olan fotoğrafı instagramda oyuncunun hayranlarından kısa sürede sayısız yorum aldı. Öte yandan usta oyuncu Zerrin Tekindor da Demet Özdemir'in ile olan qynı fotoğrafı kendi sosyal hesabında paylaştı. Zerrin Tekindor fotoğrafı ‘Demetçim’ notu ile yayınladı. Demet Özdemir Dünyayla Benim Aramda dizisi de ‘İlkin’ karakterine hayat veriyor. 

Dizinin başkarakteri İlkin, Buğra Gülsoy’un canlandırmış olduğu ‘Tolga’ ile aşk yaşıyor. Demet Özdemir'in canlandırdığı İlkin dizide sevgilisini test etmek istiyor. Bundan sonra ise dizinin eğlenceli hikâyesi başlıyor. Hafsanur Sancaktutan ise dizide Sinem karakterine hayat veriyor. Dizide İlkin’ in sevgilisi Tolga'ya yapmış olduğu testte Sinem Tolga’yı baştan çıkarmaya çalışacak ve olaylar fazlası ile karışacak.

Demet Özdemir'in Yeni Dizisi

Dünyayla Benim Aramda dizisin de Zerrin Tekindor 'Burçin' karakterini canlandıracak. İbrahim Selim ise ‘Cüneyt’ karakterine hayat verecek. Melisa Döngel ‘Ceren’  oynarken Metin Akdülger de ‘Kenan’ karakteri ile ekranlarda olacak. Demet Özdemir hayranları önümüzdeki haftalarda çekimlerine başlanacak Dünyayla Benim Aramda dizisini heyecanla bekliyor. Bir Disney Plus yapımı olan ve romantik bir dizi olacak olan Dünyayla Benim Aramda' nın üç başrol oyuncusu var. 
Dizinin ana karakterleri, Demet Özdemir. Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy olacak. Dizide Demet Özdemir 'İlkin' adı ile bir PR şirketinin sahibini oynayacak. Buğra Gülsoy ise dizide Tolga karakteri ile karşımıza çıkacak ve İlkin karakterinin sevgilisini oynayacak. Ayrıca dizideki başkarakterlerin yanı sıra Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy da çok konuşulacak gibi görünüyor. Dizinin hikâyesine göre İlkin sevgilisi Tolga'yı onu haberi olmadan bir güven testine tabi tutacak edecek. İlkin' in yapacağı güven testinde ortaya ne çıkacağı ve  hikâyenin nereye varacağı ise gizemini koruyor.

Öte yandan izleyici bu güven testi konusunu tavrı Aşk taktikleri adlı filmden de hatırlayacaktır. Yakın zamanda şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu Demet Özdemir yeni dizisi için projesi  hazırlık yapıyordu. Demet Özdemir'in Disney Plus için çekecek olduğu Dünyayla Benim Aramda adlı yeni dizisinin çekimleri bu hafta başlıyor. Ünlü oyuncu Demet Özdemir bu dizide bir PR şirketi sahibini oynuyor. Birsen Altuntaş'ın yapmış olduğu habere göre yeni dizide Hafsanur Sancaktutan İlkin'in en yakın arkadaşı rolünde. 

Buğra Gülsoy ise İlkin' in sevgilisi Tolga rolünü oynuyor. Dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer üstleniyor. Senaryosu ise Pınar Bulut'a aittir. Dizinin kadrosundaki isimler ise İbrahim Selim, Melisa Döngel ve usta oyuncu Zerrin Tekindor. Dizide rol alan Melisa Döngel, İlkin' in sahibi olduğu şirkette çalışan bir genç kız rolünde. Dizinin ilerleyen bölümlerinde rol alacak olan Kenan'ı ise kimin canlandıracağı henüz belli değil.