Ara verdiği ekranlara Kara Tahta dizisiyle dönen yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, Vogue Türkiye dergisinin Haziran ayı sayısına kapak oldu. Vogue dergisinin röportajında "mutluluk peşinden koştuğun değil yanında duran şey" dedi.

TRT1 dizisi olan Kara Tahta' da 'Atlas' karakterine hayat veren Furkan Andıç önceki hafta sette yaşadığı sorun nedeniyle menüsküs ameliyatı geçirmişti. Başarılı oyuncu ameliyattan sonra tam iyileşmeden tekrar sete geri dönmesiyle gündeme oturmuştu. Yakışıklı oyuncunun bu fedakârlığına, Miray Daner'in de başarılı performansına rağmen izleyicilerden tam not alamayan ve ilgi görmeyen Kara Tahta dizisi 10.bölümü ile birlikte final yapıp ekranlara veda edecek. 
Kara Tahta dizisi yeterli reytingleri alamayınca TRT1 ekranlarından kaldırılacağı kararı alında.TRT1  ekranlarının bugüne kadar yayınlanan dizilerinin arasında en kısa süren yapımlar arasına katılmıştır. Bu durum Furkan Andıç'ın hayranlarını bir hayli üzmüştür. Vogue Türkiye dergisinin Haziran ayı sayısına konuk olan Furkan Andıç mutlulukla ilgili güzel bir söyleşide bulundu.

Furkan Andıç'ın Mutluluk Mottosu 

TRT1'de yayınlanan Kara Tahta dizisinin yakışıklı ve başarılı başrol oyuncusu Furkan Andıç Vogue dergisinin Haziran ayı sayısı için kameraların karşısına geçti. Birbirinden farklı ve sempatik pozlar veren yakışıklı oyuncu dergiye röportaj da verdi. Kara Tahta dizisinde Miray Daner ile başrolü paylaşan başarılı oyuncu Furkan Andıç Vogue Türkiye dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Furkan Andıç kendisini insanların mutluluğundan zevk alarak buna sevinen ve mutlu olan bir bakış açısına sahip olduğunu söyledi.

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

TRT1 dizisi olan Kara Tahta dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Furkan Andıç'ın Vogue Türkiye dergisinin Haziran ayı röportajında mutlulukla ilgili söylemleri oldukça ilgi çekici ve takdir edicidir. Her şeyin insanın kendisinde olduğunun altını çizen başarılı oyuncunun mutluluk mottosu çok sade ve kolay bir bakış açısına sahiptir. Mutluluk ve huzurun insanın kendi yakınında olması gerektiğini dile getiren oyuncu adeta kendiniz olun mutlu olun dedi.

Furkan Andıç'a Göre Mutlu Olmak Neye Bağlıdır? 

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç başkasının mutluluğuyla mutlu olabilen bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Furkan Andıç "Mutluluk peşinden koştuğun değil, yanında duran şey" dedi. Oyuncu kendi bakış açısına göre mutluluğu yakınınızda arayın dercesine devam etti. Furkan Andıç "Mutluluğu kovalamadığın zaman yanında durduğunu hemen fark ediyorsun zaten" diye devam ederek mutluluğun bir düşünce şekli olduğunu belirtti. 

Başarılı oyuncu "Çünkü mutluluğu düşünmeye başladığın zaman bile kaygılanıyorsun çoğu zaman başka düşüncelerin arasında kendini kaybediyorsun. Mutluluk bir düşünce şeklidir, Onun peşinde koşmak değil de onunla yaşamak gerekiyor" açıklamasını Vogue Türkiye dergisinin Haziran ayı sayısında röportajda söyledi.
Başarılı oyuncu Vogue Türkiye dergisinin Haziran ayı sayısına verdiği röportajda aslında hayatın basit yaşanması gerektiğini ve mutluluğun biraz da kişinin kendisinde olduğunu hayranlarına ve okuyuculara vurgulamıştır. İnsanların sürekli bir şeylerin peşinde koşup zaman yitirmemeleri gerektiğini yanlarında ve ellerindeki imkânlara göre mutluluğu kendilerinin yaratmaları gerektiğinin altını çizmiştir. Başarılı oyuncu  insanların mutlu olmak için peşinde koştukları şey her ne olursa olsun ve her neyse  de bundan dolayı akıp giden zamanın geri gelemeyeceğini mutluluğun her an insanların başucunda kendileriyle olduğunu dile getirmek istemiş. 

Türkiye dergisinin Haziran ayı sayısı için birbirinden güzel kareler eşliğinde ilginç ve çarpıcı bir röportaj veren yakışıklı oyuncu Furkan Andıç hayranlarını ve Vogue Türkiye dergisinin okuyucularını bir hayli şaşırtacak. Başarılı ve yakışıklı oyuncu mutluluğun tamamen insanın kendisinde olduğunu dile getirerek mutlulukla ilgili bambaşka bir bakış açısını Vogue Türkiye dergisinin okuyucularına ve hayranlarına dile getirmiş oldu. Başarılı oyuncunun mutluluğa getirdiği güzel ve çarpıcı yorum uzun süre gündeme oturacaktır.